Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem gruba

jestem zalamana

Polecane posty

Gość jestem gruba

sluchajcie tego podobal mi sie chlopak na studiach i pewnego dnia w sali na cwiczeniach gdy jeszcze nie bylo prowadzacego postanowilam mu powiedziec ze mi sie podoba i czy nie chcialby ze mna isc na kawe wtedy on krzyknal przy wszystkich "umowie sie z toba ale najpierw schudnij!" najadlam sie wstydu jak nigdy teraz siedzie i jem 3 tabliczke czekolady i robie sobie gofry ze smietana jestem zalamana juz nigdy wiecej nie podbije do zadnego chlopaka :(

Gość gość
Samotnosc Tak na rozdrozu drog stoje I nie wiem, ktora podazyc Z Ryskiem rozstania sie boje Ciebie znow nie chce pograzyc Sama tak ide przez zycie I przyjaciela nie widac W Tobie kocham sie skrycie Lecz co Ci z milosci tej dac ? Serce i dusze mam wolna Moge Ci oddac od zaraz Nature tez mam pogodna Lecz tusza to moj ambaras Nikt nie chce tych kilogramow Nie lubi ich nawet moj rozum Nie chce obarczac nia panow I byc piatym kolem u wozu

Gość gość
Samotnosc Tak na rozdrozu drog stoje I nie wiem, ktora podazyc Z Ryskiem rozstania sie boje Ciebie znow nie chce pograzyc Sama tak ide przez zycie I przyjaciela nie widac W Tobie kocham sie skrycie Lecz co Ci z milosci tej dac ? Serce i dusze mam wolna Moge Ci oddac od zaraz Nature tez mam pogodna Lecz tusza to moj ambaras Nikt nie chce tych kilogramow Nie lubi ich nawet moj rozum Nie chce obarczac nia panow I byc piatym kolem u wozu