Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nero86

piękna sąsiadka

Polecane posty

Gość nero86

Trzy tygodnie temu do domu, który znajduje się tuż obok mojego wprowadziło się małżeństwo z dwójką dzieci córką ok. 18 lat a syn wygląda na jakieś 16. Kiedy po raz pierwszy zobaczyłem tą dziewczynę to myślałem , że mi kapcie spadną z wrażenia. Okazało się, że moją sąsiadką jestem piękna, wysoka szczupła blondynka. Kilka dni po przeprowadzce wyszła do ogrodu i dosyć długo rozmawiała przez telefon, wtedy mogłem jej się dyskretnie przyjrzeć, nie dość że wygląda jak gwiazda filmowa o czarującym uśmiechu to jeszcze usłyszałem, że zna perfekcyjnie francuski. Wspaniale pomyślałem, chwile później skończyła rozmowę i chwile jeszcze stała z twarzą zwróconą do słońca, wtedy do niej podszedłem i zacząłem rozmowę. Z każdą chwilą byłem pod coraz większym wrażeniem, oprócz piękna, figury, slicznego uśmiechu, gęstych długich włosów jest bardzo bystra, mądra, inteligentna a na dodatek ma klasę i gust. Dobrze nam się rozmawiało tylko jest jeden problem. Jestem od niej prawie 10 lat starszy. Co mam zrobić?

Gość gość
Zwal sobie albo idź na d***** stary koniu.

Gość Piekna_Sąsiadka
Po prostu lubisz pisać i barwnie opisywać różne sceny. I tylko z potrzeby serca wypisujesz to co Ci się do głowy nasunie.

Gość nero86
Nie zamierzam jej barć siłą, fakt dziewczyna jest na prawdę wyjątkowa, ale mam pewne opory odnośnie naszego wieku. Nie wiem też czy ona jest sama. P.s. to nie jest kwestia mojego ewentualnego zamiłowania do barwnego przedstawiana sytuacji. :-)

Gość nero86
Halo? Jest tutaj może ktoś kto starał się/ był w związku/ zadurzył się w młodszej dziewczynie?

Gość gość
Jest wyjątkowa, bo jest piękna? Ja mam inną definicję 'wyjątkowości'...

Gość nero86
Nie, jest wyjątkowa bo jest i piękna, i mądra, i inteligentna, i ma klasę, i gust. Jest bardzo ciekawą młodą kobietą, a same/sami przyznacie, że takie połączenia są dosyć rzadkie w dzisiejszych czasach.

Gość gość
ma klasę i gust, więc daj jej szansę znaleźć kogoś takiego, a nie jakiegoś kapciospada

Gość gość
jaki typ urody ma? podeslij fote

Gość nero86
Właśnie tego się obawiałem. Rozumiem , że dużo osób może mi zarzucić dziwne rzeczy z racji wieku, ale ja mogę jej na prawdę dużo dać. Niestety kasa, stanowisko jej nie zaimpoinuje, Z tego co już zdążyłem zauważyć , więc mam na prawdę ciężki orzech do zgryzienia.

Gość gość
ale po co mam ci doradzac? chj mnie obchodzi czy z nia bedziesz i p*****asz ladne cialo czy nie

Gość gośćxxxxx
Żaden tam ciężki orzech, albo się jej podobasz albo nie. Próbujesz i sprawdzasz, a jak się nie uda to trudno, będziesz mógł zwalić na różnicę wieku.

Gość nero86
Nie mam jej zdjęcia, ale nawet jakbym miał to nie upubliczniłbym go. Ma zielone oczy,ale z ciemną oprawą, delikatne rysy twarzy, pełne usta, uroczy uśmiech, gęste delikatnie falowane blond włosy tak ja wiem, chyba prawie do talii.

Gość gość
Ja jesteś przystojny i mądry (a nawet mądrzejszy, bo przecież ona jeszcze się rozwija), to startuj, jeśli nie, to nie marnuj potencjału jej genów.

Gość nero86
No tak niby to i jest racja. W każdym bądź razie warto spróbować, na prawdę warto. Myślałem, żeby ją gdzieś zaprosić, ale teraz mam dylemat gdzie. Mieszkamy w Konstancinie, więc ew. Kawa etc równałoby się ze spotkaniem w Warszawie. I nie wiem czy to by nie było za odważnie jak na taką sytuację.

Gość nero86
Nie mam skłonności do narcyzmu, ale mam 189 cm, raczej dobrze zbudowany, jestem brunetem z zarostem, słyszałem, że przystojnym. :-)

Gość gość
Jakbym miała 18 lat i facet by mnie na kawę zaprosił, to bym pomyślała że to jakiś star****mentalny. Co nie znaczy, że ona nie lubi kawy albo staruchów mentalnych, próbuj :)

Gość nero86
Ten syn sąsiadów też jest całkiem całkiem, wysoki, dobrze zbudowany, męski...

Gość nero86
No tak właśnie już myślę nad tym trochę i nie wiem co wybrać na jakby to nie patrzyć pierwszą randkę, spacer trochę po szczeniacku, kawa, no cóż... Kino odpada, może jakiś teatr?

Gość gość
Pilnuj się, żeby młody ci nie wlał za przypierniczanie się do siostry, dobry brat tak robi ^^

Gość nero86
Przestan się podszywać kretynie!!!

Gość nero86
A o tym to nie pomyślałem, a tu możesz mieć rację, bo z tego co zaważyłem to jest to zżyte rodzeństwo.

Gość gość
Właśnie lepiej po szczeniacku, skoro chcesz się umówić z młodą dziewczyną. Ale może ona taka mądra, to woli teatr, tylko pamiętaj że podczas spektaklu nie ma miejsca na wzajemne poznawanie się, moim zdaniem do kina/teatru powinny chodzić pary wpół-zaawansowe.

Gość nero86
Podejżewam nawet, ze ten brat posuwa siostre jak starych nie ma w domu :(

Gość nero86
No niby racja, ale już chyba postawie na kawę

Gość nero86
Przestan się podszywać kretynie zboczony

Gość gość
Jeżeli to co o niej piszesz jest prawdą to rusz się zanim ktoś inny ci ją sprzątanie sprzed nosa. Jak dla mnie to opis tej dziewczyny jest wręcz idealny.

Gość gość
Boże widzisz i nie grzmisz. Sama mam córkę w podobnym wieku jak ta dziewczyna i chybabym jaja urwała jakby się spotykała z facetem o 10 lat starszym. Ja rozumiem, że może być mądra i dojrzała emocjonalnie, ale to już by była niezła patola. Faceci co wy widzicie w takich młodziutkich dziewczynach?

Gość nero86
To co o niej napisałem jest prawdą. Wiem, że lada moment może ktoś się pojawić jeżeli już się nie pojawił. A co do drugiego gościa, widocznie masz bardzo zaściankowej poglądy skoro tak reagujesz na potencjalnych zięciów. Ale podejrzewam, że Twoja córka należy do grupy nastolatek z cyklu brak wszystkiego. Wspolczuję.