Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednaniewinna

Mam biednie w domu

Polecane posty

Gość biednaniewinna

Witam chcialabym sie spytac,jestem z biednej rodziny wyszlam za maz z milosci.Spodziewamy sie dziecka,czy dziecko niemowle koniecznie musi miec swoj pokoj wlasny ? Moze spac u nas w sypialnii? W lozeczku? Chce miec blisko dziecko przy sobie.Jestesmy biedni ale nie az tak zeby brakowalo jedzenia.Mamy na jedzenie,maz pracuje zarabia 5 tys.mamy dom jednorodzinny swoj ale jest biedno tam.okna stare,dach przecieka,w kuchni sufit rozwalony.stare meble lozko wszystko stare.nie stac nas na remonty. Mamy tylko na jedzenie,i oplaty.Nie zabiora mi dzieciaczka? Jedzenie jest az duzo,dach nad glowa tez.

Gość gość
Jaja se robisz:-)

Gość gość
No pewnie ze tak ja nie wyobrażam sobie niemowlaka połozyc w innym pokoju poprostu bałabym sie. Spokojnie pomalutku sobie wyremontujecie,odrazu willi nie musicie miec.

Gość gość
5/10, głąby łykną :classic_cool:

Gość biednaniewinna
To fajnie , bo juz sie balam.:( ze jak urodze to mi zabiora.ale mam zimno jeszcze:( w domu

Gość gość
Jak będziesz miała czysto i dziecko będzie się prawidłowo rozwijało ( czyli będziesz zaspokajała jego potrzeby )- to ci nikt nie zabierze. Ale zastanawiam się czemu uważasz że masz biednie, dom i 5 tyś miesięcznie, spokojnie moglibyście co miesiąc coś remontować (pogipsować ściany, pomalować, potem odłożyć na wymianę okien itp).

Gość biednaniewinna
Okradli nas pol roku temu, zglaszalismy na policje ale wysmiali nas. Jeszcze mamy komornika na karku bo ktos kiedys wzial kredyt na nasze nazwisko i splacamy komornikiem:( okradli Woda zadluzona tez. Dlatego 5 tys niestarcza

Gość biednaniewinna
I jeszcze providenta mamy . Bo rodzina nas okradla:( bo nie akceptuja naszego malzenstwa:( ukradli dowod ,obraczki,karte bankomatowa ,cala wyplate itd. I mysielismy wziasc providenta i teraz oddajemy 100% polowe wiecej ijezu nie wytrzymam juz

Gość gość
Wszyscy myślą że to prowokacja,a ja znam gościa który zarabia ok.7 tys.netto miesięcznie a nigdy nie ma pieniędzy i zadłuża się u wszystkich znajomych.

2/10 za chęci, popracuj nad stylem i z czasem podciągniesz się do poziomu godnego dobrego prowo na kafe, praktyka, praktyka czyni mistrza

Gość CO TO ZA IDIOTYZMY TUTAJ SĄ
Jaj sobie robisz z ludzi??? Skoro masz nie równo pod kopułą to idz się leczyć😡

Gość gość
a dlaczego spłacacie u prowidenta,nie łatwiej wziąć kredyt w banku spłacić prowidenta wyrównać zaległe opłaty wyremontować choć 3 podstawowe pomieszczenia i w normalnych ratach spłacić kredyt.Nie jestem zwolenniczką kredytow,ale jeśli je brać to nie na lichwiarski procent. Biedna bo głupia czy głupia bo biedna.5 tyś na 2 osoby to nie jest mało,mówisz,że dom macie więc nie musicie płacić wynajmu,czynszu,więc uważam,że źle planujecie wydatki.Nad tym pomyśl.Biednie,widzisz ja miałam kiedyś w domu biednie,ale czysto i spodziewając się dziecka na tym się skup.

Gość gość
To pójdź do pracy i się wyprowadź.

Gość gość
wszystko jest dobrze . Myślę że może spać z wami w pokoju. Musicie sobie jakoś radzić