Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiNaa

Choroba powraca

Polecane posty

Gość OLiNaa

Witam. Miesiąc miałam silne zapalenie oskrzeli. Po 2 tygodniach leczenia mineło, ale od wczoraj zaczął mi sie katar i bol w klatce piersiowej, obawiam sie ze znowu wrocilo, tyle czy moze to byc cos grozniekszego. Bo tak silne przeziębienie w tak krotkim czasie nigdy mi sie nie zdarzaly. Czy ktos miał moze podobny przypadek?

Gość ktoś 44
Miałem podobnie. Najlepszy sposób to: codziennie czosnek 3 ząbki, (musisz wytworzyć antyciała), 10dkg. zielonego surowego brokułu (musisz dotlenić krew), i dwa jajka gotowane z solą (musisz odbudować zarażone komórki), codziennie kubek naparu z rumianku. Na noc koniecznie zaparzyć i wypić napar z 1 łyżki majeranku, to oczyści płuca. To wszystko przez 7 dni. Unikać wędlin i margaryny, chleb w tym czasie smarować smalcem, najlepiej wiejskim, i pod żadnym pozorem grama słodyczy. Aha, czosnek musi być polski nie chiński.

Gość gość
ktoś 44 a czy jajka gotujemy z kurzym kałem czy zmywamy? I czy można pić piwo podczas kuracji?

Gość ktoś 44
Jajka przed ugotowaniem myjemy z brudu. Tak, piwo można pić, jest nawet wskazane 1 dziennie.