Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnadziewczyna

NIENORMALNA 19 LATKA

Polecane posty

Gość dziwnadziewczyna

Mam 19 lat szczupla brunetka z lekko lokami,niewinny usmiech i mam twarz dziecka takie niewinne rysy delikatne a charakter mam inny niz wszyscy.Jestem odwazna,glos slodziutki dziecinny raczki mam malutkie chudziutkie itd.mam swoje wlasne zdanie nie ide za radami ludzi tylko slucham glosu serca.Nie chodze na imprezy , nie wierze w boga,nie lubie techna,itd.lubie stare puosenki melodyjne o milosci.,w ogole sie nie maluje,inaczej chodze inny chod mam.jestem inna dziwna,nie zachowuje sie jak wspolczesna nastolatka,nie interesuje mnie fb,itd.Ale czemu nie.mam przyjaciol? Pytalam sie ich powiedzieli ze jestem dziwna,nienormalna i glupia , chuda masakra.A przeciez nie jestem az tak chuda.Poprostu taka talie mam chuda.42 kg przy 165 cm mam tyle wzrostu a wydaje sie wszytkim ze jestem malutka ja tez to widze.Bo mam drobne kosci.Mam nawet male uszka:) a i mowia ze jak to ja robie ze zrem tyle a taka chuda.o co chodzi? Czemu nie mam kurde przyjaciol?

Gość gość
Jeżeli to nie prowo to wydaje się, że jesteś samouwielbieńcza. Takich nikt nie lubi. Po opisie wcale się nie wydajesz inna, tyle że nie lubisz techno i fb, jak tysiące innych ludzi.