Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie chce się kochać

Polecane posty

człowiek dlatego jest człowiekiem, że nie musi ulegać bezsensownym potrzebom, które mogą mu przynieść hiva od d****** jak wyobrażasz sobie w ogóle życie seksualnego samotnego? byłoby jakimś p******ym piekłem, przecież to śmieszne.

jak człowiek miałby w ogóle się przekraczać z takim podejściem tak samo powiedz, że wszyscy chca mieć dzieci, bo to na jedno wychodzi.

to że Ty czujesz potrzebę nie znaczy, że masz się usprawiedliwiać tym, że inni też. nie ma sensu. ja tak nie robię. piszę, że jestem asem i p******ę to. inne asy mogłyby nie istnieć.

Gość Gosc pytajacy
>>brokeninside87 jak Twoim zdaniem radzą sobie księża? (tylko nie pisz, mi że łażą na d***** lub na dzieci, mówię o zwykłych) modlą się o zanik popędu? czy raczej WYBIERAJĄ - nie, nie chcę zaspokajać tej potrzby lub o******lać kolejnego pączka lub jeść czegokolwiek w Wielki Piątek jak radzą sobie samotni faceci, którzy normalnie funkcjnują? wszyscy łażą na d****i? czy po prostu mówią sobie - jestem CZŁOWIEKIEM, nie muszę mieć wszystkiego, teraz chcę się zająć pracą<< A ilu znasz samotnych facetow ? Bo ja akurat dokladnie zadnego. A ksieza owszem, cos tam robia z popedem, przypuszczam, ze zwykle sie masturbuja, pozostali chodza na kobiety. Ale ty chcesz po prostu wystawic faceta na pokuszenie. Co zrobilby ksiadz do ktorego zaczela bys sie przytulac ? I prosze nie demonizujmy tego wszystkiego. Moge mowic na swoim przykladzie. Wiez, ze seks jest dla mnie bardzo wazny, ale czy to znaczy, ze biegam po ulicy z nabrzmialym k*****m i poluje na niewinne dziewczyny. Zapawniam cie, ze funkcjonuje zupelnie normalnie, pracuje i to intensywnie. No ale gdyby zaczela sie do mnie przytulac mloda, atrakcyjna dziewczyna... No Broken, takie jest zycie i taka jest rzeczywistosc. No ale jesli nie wierzysz to sprobuj, sma sie przekonasz, ze mam racje.

Gość Gosc pytajacy
>>człowiek dlatego jest człowiekiem, że nie musi ulegać bezsensownym potrzebom, które mogą mu przynieść hiva od d****** jak wyobrażasz sobie w ogóle życie seksualnego samotnego? byłoby jakimś p******ym piekłem, przecież to śmieszne.<< Ta potrzeba dla wiekszosci wcale nie jest bezsensowna, a wprost przeciwnia. A o niebezpieczenstwie hiva i innych to mozemy porozmawiac pozniej.

Gość Gosc pytajacy
>>brokeninside87 jak człowiek miałby w ogóle się przekraczać z takim podejściem tak samo powiedz, że wszyscy chca mieć dzieci, bo to na jedno wychodzi<< Nie wszyscy chca miec dzieci i nie wszyscy chca seksu. O dzieciach trudno mi pisac kto nie chce, a kto nie chce seksu juz napisalem.

Gość Gosc pytajacy
>>to że Ty czujesz potrzebę nie znaczy, że masz się usprawiedliwiać tym,<< Broken, a dlaczego mialbym sie usprawiedliwiac przed toba, czy przed jakakolwiek inna osoba? Czy ja startuje w jakichs wyborach jako kandydat partii przykoscielnej . Przeciez jestem facetem w powazym wieku i moge robic co chce, w granicach prawa, nie tlumaczac sie nikomu, co najwyzej mojej zonie.

Gość Gosc pytajacy
No coz , widze,ze sie znudzilas. W sumie jakos malo ciekawie dzis wieczorem na forum. Ja spadam. Zycze milego wieczoru a pozniej kolorowych snow.

podszywie, pewnie myślisz, że wygrałeś internety, ale jesteś zwyczajnie za tępy na takie akcje i nie wiesz, że ja zapamiętuję styl pisania danej osoby

Gość gość
>>Gosc pytajacy jestem zmenczony po waleniu konia, kto tesz tak ma? <<< Ty wredny chamie, nie dosc, ze ukradles moj pseudonim, to jeszcze robisz tu jakies glupie podszywy. Walnij sobie lepiej siekiera w ten glupi, pust leb.

Gość gość
>>brokeninside 87 JJJJJJJaaaaaaaaaaaaaaaaaaa << A po tobie broken, spodziewalem sie troche wiecej klasy !

Gość gość
>>Gosc pytajacy pszepraszam kohany, jusz nie bede takim hamem << Chamem jestes i pewnie zostaniesz .

cyt.: gość >>brokeninside 87 JJJJJJJaaaaaaaaaaaaaaaaaaa << A po tobie broken, spodziewalem sie troche wiecej klasy ! HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Chłopie, klasa klasą ale mi się baby chce w pozycji "jeźdźca", bo lewa ręka mnie już zaczyna boleć, a jak baba ujeżdża konia to ręce odpoczywają, kumasz cieciu?.