Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku chrzciłyście dzieci i jak zachowywały się podczas Mszy?

Polecane posty

W wieku 10 m-cy. Mała była wyluzowana i nie płakała, ksiądz zaprzyjaźniony, więc było generalnie b.miło.

Gość arktyka
syna chrzciłam jak miał skończone 6 miesięcy (zaraz po), a córka ma dwa lata i do tej pory jej nie ochrzciłam, czekam na lepszy moment (sprawy rodzinne, z chrzestnymi) synek podczas mszy trochę spał, trochę się wiercił, popiskiwał ale nie płakał, nie odstawiał histerii, było spoko gorzej by było gdyby miał 8-10 miesięcy tamten okres jego życia to był koszmar

u nas nie da się ochrzcić po mszy, na mszy siedzi się z dzieckiem na ołtarzu(!) wiec nie da się "uciec" czy przyjść na sama ceremonie chrztu,bardzo się tego balam ale spoko, jak wspomniałam było super, mala się smiala i "plula" zaraz po tym jak ja polano woda :)smiechu było ci niemiara. ;)

Gość Mężatka1980rok
Córka miała 4 miesiące i cala msze przespała . W sumie było 13 dzieci i wszyscy rodzice byly zdenerwowani ze jak jedno zacznie płakać to inne tez aleee o dziwo wszystkie spały w wózkach jak zaczarowane :)

Gość gość
Mój synek miał 2 miesiące,prawie całą msze przespał mi I mężowi na ręcach tylko w momencie kiedy ksiądz polał wodą jego główkę zaczał płakać,ale szybko się uspokoił i znów usnął :)

Gość gość
mój syn mial pol roku.pojechalismy wozkiem.spal.obudzilam go na chrzest ale nie zrobilo to na nim wrazenia-nawet nie zaplakal

Gość gość
Z wózkiem na chrzest? Nie widziałam jeszcze.

Gość gość
2,5 mca najpierw był nasz ślub Mały przespał calutki, potem Jego chrzest i też przespał :)

Gość gość
synek miał 1,5 miesiaca - przespał msze i chrzciny w wiekszosci

Gość gość
To będzie Twoja pierwsza wizyta z dzieckiem w kościele, że takie dziwne pytanie zadajesz?

Gość gość
pierwsze dziecko-2 m-ce drugie-8 m-cy spały jak reksy,ani nie drgnęły:)

Mój maluch w dniu ślubu skończył równe 3 miesiące .I chodź był bardzo rozdartym i wymagającym niemowlakiem to praktycznie podczas całej mszy spał.Obudził się podczas polewania główki wodą i troszkę popłakał. W każdym razie po co się stresujesz ? Podejdź do tego zupełnie na luzie.To jest tylko małe dziecko i różne rzeczy mogą się zdarzyć,więc nikt nie będzie chciał Ciebie dusić :D

Gość gość
9 miesięcy. Jak tylko zaczela sie msza to zasnal i przespal całość. Tylko otworzyl oczy jak byl chrzczony i poszedł dalej spac.

Gość gość
4 miesiące, spał całą mszę

Gość gość
"Z wózkiem na chrzest? Nie widziałam jeszcze." a co w tym dziwnego ?