Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki prezent dla zony po porodzie

Polecane posty

Gość gość
według waszego toku myslenia ja zrobię dziś mężowi prezent - ugotuję obiad :)

Gość gość
mylisz się wg kafeterianek skoro jestes kobietą twoim zasranym obowiazkiem jest ugotowanie obiadu,maz jakby gotował to wtedy tak to prezent

Gość gość
Ja dostałam kosz róż.

Gość gość
Moze w takim razie coś z biżuterii jak pierścionek czy komplet kolczyków z naszyjnikiem,co o tym sądzisz? Myślę,ze dla kobiety bedzie to bardzo miła niespodzianka,tylko wybierz dobrą biżuterię,najlepiej włoskiej marki jak Staviori,która nie jest sztuczna czy plastikowa.

Gość gość
ja Dostałam zloty pierścionek od męża zaraz jak z sali operacyjnej wróciłam na zwykłą sale. Byłam wykończona po 9 godzinach skurczy oraz "otepiala" po narkozie ale bardzo bylam zaskoczona tym prezentem. Nie oczekiwałam tego, baa, nawet się nie spodziewałam. :)

Gość gość
daj jej wp*****l

Gość gość
miły gest, cokolwiek twoja żona nie dostanie będzie jej miło....za 1500 zł kupisz fantastyczny pierścionek, ale i za 450 zł też...ważne aby był z metalu szlachetnego w takim kolorze jaki żona lubi i z kolorem oczka jaki lubi. grawer nie wskazany jeśli chcielibyście aby był przekazywany z pokolenia na pokolenia(ładna tradycja) ale jeśli chciałbyś aby to żona miała pierścionek do końca życia to wygraweruj np. datę narodzin maleństwa ja dostałam od męża piękne kwiaty oraz kolczyki które strasznie mi się podobały od wielu miesięcy, a było mi tym milej iż te kolczyki pokazałam mu tylko raz i to przez sekundę, podziwiam go ze zapamiętał jakie i gdzie, bo mój mąż ma ogólnie problemy z zapamiętywaniem :)

Gość gość
Dostałam kwiaty i biżuterię i uważam, że to dobry pomysł. Kiedyś tradycyjnie dawało się złoto, teraz ważne jest, co lubi kobieta, która urodziła.

Gość minerka
kolczyki :) widziałam ostatnio śliczne srebrne kolczyki z szafirem w sklepie jubilea.pl w bardzo korzystnej cenie co ważne :)

Gość gość
złoty pierścionek najlepiej ze szlachetnym kamieniem: rubinem, szafirem lub szmaragdem, może być grawer imienia dziecka

Gość gość
tylko złoto, srebro jest nietrwałe, nie nadaje się na taką okazję, co najwyżej na urodziny czy walentynki :-) kwiatów nie można zanosić na porodówkę

Gość gość
Ja dostałam od meza komplet złota biżuterię Kolię , kolczyki , pierscionek i bransolete . Żadnych grawerowanych napisów tylko data wewnątrz bransolety. Teściowa podarowała mi pierscionek z brylantem i szafirami a teść kwiaty . Od moich rodziców nic nie dostałam , nawet nie przyjechali do szpitala :( Głupio mi było przy teściach :(

Gość malwii333
coś żeby poczuła się śliczną kobietą :) może kolczyki albo łańcuszek? sprawdź online w sklepie jubilea.pl mają tam dosyć duży wybór i przystępne ceny ;)

ja miałam w tym czasie fazę na bursztyny i od męża dostałam kolczyki z olbrzymimi bursztynami, a od mamy pierścionek z tym kamieniem.

Gość gość
a ja dostałam op*****l, że poszłam do szpitala zatrzymali mnie dłużej bo poród sie przeciągał a nie było nic w lodówce

Gość gość
mój mąż się dugo zastanawiał nad prezentem dla mnie.dopytywał co chce nawet.ja odpowiedziałam kup coś praktycznego np książke o macierzyństwie a ten mnie zaskoczył bo kupił ebooka i mowi czytam ci w myślach.znalazłąm go potem tutaj http://julamedia.pl/produkt/komunikacja-dziecka-z-otoczeniem-poprzez-zabawe-rysunki-oraz-jego-zachowanie-e-bookaleksandra-pajak/ Lepszego prezentu nie mogłam dostać;)

Gość gość
może kasę na operacje brzucha i pochwy? przyda jej się

Gość gość
a ja nic nie dostałam. i nie dostane. chyba,że od synka..

Gość gość
wolę, żeby nic nie kupował, bo prawie kompletnie się spłukaliśmy

Gość gość
wykup bon na plsatyke pochwy w dobrej klinice , to bedzie swietny prezent i praktyczny

Gość gość
Ja dostałam od męża za porod kolczyki perly w białym zlocie.

Gość gość
Ja dostałam medalik na 2 zdjęcia taki otwierany na pół ;)

Gość gość
a wy co kupujecie mężowi jak zachodzicie w ciąże?

Gość gość
co wy na to jak bym mojej żonie dał karnet do jakiegoś salonu piękności, aby po porodzie mogła się w jakimś spa , masarzu zrelaksować, zregenerować, zrobić farbowanie fryzurę u fryzjera a ja wtym czasie jak by się udało i dzidzuś spał zrobił kolację

Gość gość
prezent fajny ale nie bezpośrednio po porodzie... raczej po połogu

Gość gość
pewnie czemu nie :) mi akurat po porodzie maz w szpitalu wreczyl kolczyki zlote i podziekowal i jest pamiatka na lata :)

Gość gość
Mi mąż obiecał że jak się urodzi synek to dostanę pierścionek złoty o takiej wadze jak dziecko (w przeliczeniu na gramy oczywiście) :D No i już wiem, że będzie chłopiec :D Gdyby była dziewczynka pewnie i tak byłoby to samo :) Poród w czerwcu.

Gość gość
U mnie w otoczeniu kobietom najczęściej mężowie dają biżuterię. Fajna pamiątka.