Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłych ludzi się lekceważy

Polecane posty

Gość gość

-http://bezuzyteczna.pl/ludzie-ktorzy-zawsze-staraja-89727 to jest fakt. Sama jestem całe życie miła, nie mam potrzeby kogoś obrażać, nie obgaduję nikogo (a równocześnie jestem i tak wesoła, i potrafię powiedzieć jak coś mi się nie podoba) i i tak mam gorzej niż nieuczciwi i prymitywni ludzie.

Gość parking na dzaguara
mowil dziad do obrazu a obraz do niego ani razu... przesadnie milych 🖐️

Gość gość
Wcale nie przesadnie. Ja jestem po prostu miła, kulturalna, nie usłużna. Zawsze do mnie ludzie latali na 'zwierzenia' bo wiedzieli, że nikomu nie wygadam, ale zadawać się woleli z mitomanami (dosłownie), takimi co szumu wokół siebie robili i fałszywymi..

Gość gość
o tak, zgadzam się, też zawsze jestem miła i nic mi po tym, a osoby wredne, plotkary, ściemniacze i oszuści zawsze na wszystkim lepiej wychodzili :o

Gość parking na dzaguara
lekcewazy sie ludzi usluznych w ile dup jestes w stanie wejsc jednoczesnie?

Gość gość
Ja się nie daję wykorzystywać.. teraz już na pewno nie. Szanuję siebie, swój czas i swoje uczucia. I mimo, że obracam się w innym środowisku, to nadal powodzenie maja cwaniaki, tylko że uroczy.

Gość gość
I ciekawostka - im bardziej olewałam jakiś facetów i nie interesowałam się nimi, tym bardziej mnie lubili. A jak się zaprzyjaźniłam z takim jednym (ale też mu nie właziłam w tyłek, nie interesował mnie) pierniczył mi komplementy Że jestem wartościowa, ładna etc i co, i nic z tego :D tylko tęsknił za taką durną laską, która związek z nim przehandlowała za szpan przed nowymi znajomymi, jak wyjechała na studia.

Gość gość
Też dobre :)

Gość gość
jasne że tak najwiekszy prym wioda tzn niegrzeczni chlopcy i dziewczynki

Jest tak ponieważ ludzie mili, pomocni i uprzejmi zazwyczaj nie stawiają swoją postawą warunków. Można powiedzieć, że ktoś po prostu nie musi się starać o takie traktowanie. A ludzie nie szanują tego o co nie muszą się starać bo jak wiemy z ekonomii im coś jest trudniej dostępne tym wyższą ma cenę. x x Z tego samego powodu mili, przyjacielscy faceci są świetnymi kandydatami na przyjaciela który będzie wysłuchiwał żali kobiety na temat tego jak to źle potraktował ją ten zły.