Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrejziJazz

Biuro rachunkowe

Polecane posty

Gość gość
Biuro Rachunkowe Agnieszka Zdziejowska oferuje Państwu całe spectrum usług księgowych, a także kadrowo-płacowych. Naszym Klientom zapewniamy optymalne rozwiązania dostosowane do potrzeb. Do każdego Klienta podchodzimy indywidualnie oraz profesjonalne. Posiadamy certyfikat usługowego prowadzenia ksiąg Ministra Finansów o numerze 4510/2003.W związku z prowadzoną działalnością mamy zawartą polisę ubezpieczeniową OC. Swoją ofertę kierujemy do Przedsiębiorców branż usługowych i handlowych z kapitałem polskim i zagranicznym. Zajmujemy się wyprowadzaniem zaległości księgowych i podatkowych. W naszej ofercie znajdują się takie usługi jak: - prowadzeniem ksiąg handlowych; . prowadzeniem książki przychodów i rozchodów; . prowadzeniem ryczałtu ewidencjonowanego; . księgowość dla stowarzyszeń i fundacji; * księgowośc dla Firm otrzymujących dotacje unijne; . usługi kadrowo-płacowe; . pomoc w zakładaniu firm; . rozliczenia roczne osób fizycznych. Zapraszamy do współpracy, Biuro Rachunkowe Agnieszka Zdziejowska Al. W. Korfantego 195 pok. 18 40-153 Katowice Tel kom. 601 668 972; 730 001 339 Tel/Fax 32 259 72 86 wew. 230 biuro@biurorachunkoweaz.pl Pozdrawiam Agnieszka Sikora

Gość Juskatka
Tak naprawdę każde biuro rachunkowe może być online, wystarczą tylko chęci księgowej. Jak to zrobić? Spróbować tej platformy http://mojebiuro24.pl/ Strona oferuje oprogramowanie dla biur rachunkowych, dzięki czemu w prosty sposób można prowadzić księgowość ONLINE.

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu współpracuję z http://lecyk.com/ . To znakomite biuro rachunkowe. Jeszcze nigdy nie zawiodłem się na współpracy z nimi, zawsze ze wszystkiego wywiązują się wzorowo.

Gość gość
Zdecydowanie polecam https://www.biurorachunkowe-lublin.eu/ . To bardzo dobra kancelaria, korzystam z niej zdalnie - zdecydowanie mi się to opłaca. Mam dużo więcej czasu na prowadzenie i rozwój swojej firmy.

Gość Szeusta
Mnie się udało trafić w sieci na biuro rachunkowe online http://business-tax.pl/ Mogłabym mówić wiele, ale powiem tylko, że to świetna opcja, jeżeli chce się oszczędzić czas i nerwy. Bardzo spodobało mi się współpracowanie z nimi.

Gość gość
a ja korzystam z usług tego biura http://www.audit-sycom.pl/ , baaardzo rzetelna ekipa, jeszcze sie nie zawiodłam na nich, zawsze wszystko dopilnowane i na czas!

Hejka :) wybór biura rachunkowego jak tego tyle narosło to jest zgroza. Moi rodzice mają sprawdzoncyh ksiegowych ale z Lublina, ale jak by komuś był potrzebny z tamtych okolic to bardzo prosze : http://www.biurovademecum.pl/ :)pozdro

Gość gość
Wrocław - jesli komuś potrzeba - biuro rachunkowe http://superksiegi.pl Doświadczenie ponad 10-letnie, bardzo rzetelni i terminowi a współpraca z nimi jest bardzo wygodna bo działają dośc nowoczesnymi metodami, włącznie z dostępem online czy odbiorem dokumentów od klienta. Jakby ktos poszukiwał bardzo polecam

Gość gość
Ja mogę ci polecić kancelarię księgową Prawo i Podatki www.prawoipodatki.com współpracuję z nimi od roku i nie mam żadnych zastrzeżeń, wydaje mi się, że to najlepszy wybór

Gość gość
Jak jesteś z Warszawy to na Lanciego jest biuro www.adamus.net.pl z którego korzystam od paru dobrych lat i nie miałam żadnych nieprzyjemności, a wszystkie rozliczenia dostaję na czas więc nie liczyłabym na przykre niespodzianki.

Gość gość
Aby być zadowoloną z usług trzeba wybrać rzetelne i terminowe biuro. Ja od kilku lat współpracuję już z http://www.doradca.gliwice.pl/ i jak dotąd jestem bardzo zadowolona.

Gość gosters
Współpracuję z biurem rachunkowym od ponad 2 lat - tym samym, to Atoran, z Poznania. Nie wyobrażam sobie zajmowania sie tym samodzielnie - nawet jeśli ktoś rzeczywiście ma jakieś doświadczenie, bo jednak trzeba się zajmować przede wszystkim swoją działalnością.

Gość marek perski
Gdzie dokładnie jest to biuro rachunkowe? Przyznam, że szukam jakiejś sensownej firmy na rozpoczęcie działalności. Oczywiście Kpir. Jakieś sensowne namiary? Macie może kogoś sprawdzonego, komu warto zaufać? Przyznam, że z kim bym nie rozmawiał, to narzeka na swoje biuro.

Gość gość
Zna ktoś jakieś porządne biuro rachunkowe w Rybniku ?

Gość gość
Ja korzystam z biura rachunkowego Bilans w Rybniku www.bilans.info.pl i jestem bardzo zadowolona. Są przede wszystkim dokładnie i zwracają uwagę na szczegóły. Do tego zawsze w razie potrzeby nie ma problemów ze skontaktowaniem się.

Gość gość
ja polecam Biuro Księgowe Liczydło z Mokotowa www.bkliczydlo.com.pl, zawsze dotrzymują terminów i gdy jest taka potrzeba służą radą kwestiach finansowych. Ceny też mają w porządku.

Gość gość
Dobre biuro rachunkowe to bardzo wazna sprawa jak się zaklada czy prowadzi już firmę;) ja szukalam biura przez pkt.pl znalazłam stacjonarne w swojej miejscowości tj. poznaniu;) a na co zwracac uwage? Na podejście do klienta, na zakres usług, na to czy jest to biuro stacjonarne czy nie no i na ceny

Gość gość
Polecam usługi świadczone przez biuro rachunkowe, którego ofertę znaleźć można na firmowej stronie pod adresem www.biurorachunkowesrem.pl. Usługa obejmuje prowadzenie rachunkowości, rozliczanie z ZUS i Urzędem Skarbowym co dla każdej firmy zarówno jednoosobowej jak i dużej jest niezwykle praktycznym rozwiązaniem

Gość dagamara
Korzystałam już z kilku biur rachunkowych w Warszawie i niestety za każdym razem był jakiś problem, bardzo często księgowe robiły jakieś błędy, a ja tylko się denerwowałam. Ostatnio postanowiłam, że sprawdzę biuro Avalis (widziałam same dobre opinie, więc zaryzykowałam) i w końcu trafiłam na porządne biuro! Wszystko robione jak należy, kontakt z księgowymi świetny, wszystko bardzo profesjonalnie prowadzone.

Gość gość
Sprawdź ofertę Mk finanse z Gniezna, ja z nimi współpracuje od lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Wszystkie dokumenty zawsze są zrobione na czas, i dodatkowo nie są strasznie drodzy

Gość gość
Prowadzę małą firmę, ale na księgowości się nie znam. W związku z tym postanowiłam poszukać kogoś, kto mi to wszystko ogranie. Natrafiłam na http://www.ksiegowosc-torun.pl/. Księgowa z tego biura zajmuje mi się ewidencją VAT, obsługą kadrowo-płacową, rozliczeniami z ZUS itp. Wszystko jest zawsze zrobione na czas i rzetelnie. Nigdy nie było żadnych błędów.

Gość gość
Jeśli chodzi o biuro z Poznania i okolic to zdecydowanie warto zwrócić uwagę na Sigma Partner z Lubonia. To nie tylko biuro stricte rachunkowe, ale i doradcze.

Gość gość
W przypadku małej działalności takiej jak moja to świetnie się układa kontakt z firmą Sastax - www.sastax.pl Oprócz bieżącej obsługi, to pomogli mi ostatnio w uzyskaniu dofinansowania. Gdyby nie ich wsparcie, to nigdy bym odpowiedniej dokumentacji i wniosku o pieniądze w takiej profesjonalnej formie sam nie zrobił.

Gość gość
Jakie są stawki w tej Sigma Partner? Coś ktoś podrzuci?

Gość WiktoriaWww
Jeśli zależy Ci na formie online to myślę, że korzystniej byłoby wybrać program do księgowości online - dokumenty wprowadzasz i wystawiasz samodzielnie, a wybierając solidny program obsługa techniczna, w razie jakichkolwiek problemów jest na straży. No i co najważniejsze nowe programy, jak Mksiegowa (ten znam, bo osobiście używam) są bardzo intuicyjne, szybko nabiera się wprawy i konieczne rzeczy załatwia się błyskawicznie, a kieszeni zostaje spora suma pieniędzy :)

Gość gość
Zadzwoń do nich i zapytaj. Jak nie są z Poznania tylko z Lubonia to może być taniej, ale musisz sprawdzić.

Gość gość
Ja współpracuje z biurem www.kws-tax.pl, świadczą usługi doradztwa podatkowego na najwyższym poziomie, są profesjonalni i rzetelni