Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aka23

jeśli ktoś potrzebuje rady dotyczącej związku albo się wygadać

Polecane posty

Gość ania19xxxx
a więc ustne zaręczyny, powiedział mi, że jak dostanie premię z pracy to możemy gdzieś uciec i się pobrać, mówiliśly o tym wiele razy, że na tak ja oczywiście się zgodziłam za pierwszym razem, teraz mieliślmy pare awantur w przeciągu kilku miesięcy i oczywiście żadne z nas już o tym nie wspomina. co do powściągliwości w łózku to ja lubię często, on troszkę rzadziej, mam wrażenie, że nie może się skupić i jest trochę dretwy, oczywiście nie chcę urazić jego dumy i nic mu nie daje poznać że tak odczuwam

o tym że jest coś nie tak w łóżku mówić partnerowi trzeba ale delikatnie. Jak inaczej mój zdałby sobie sprawę że coś lubię bardziej? Pomysł z ucieczką dziwny... W związkach, małżeństwach nie da się uniknąć awantur ważne jak się przeprasza i jak jest gdy ich nie ma

Gość ania19xxxx
hehe z tą ucieczką to jak kiedyś mu tak powiedziałam, że gdybym brała ślub to bym tak chciała (tzn uciec gdzieś) :P on powiedział, że też o takim marzy i po jakimś czasie tak stwierdził, że dostanie premie to uciekamy na jakieś wyspy gorące i mamy podróż poślubną i ślub w jednym:P gdy nie ma awantur jest super, pociesza mnie, troszczy się, zabiera do restauracji od czasu do czasu, już mu odpuszczam ten komputer bo nie jest tak codziennie, po kłotni po prostu się godzimy wszystko wraca do "normalnosci", ale czuję, że nie przeprosił mnie wystarczająco dosadnie

Gość zestresowana1234
witam , mam podejrzenia że jestem w ciąży ale potrzebuje waszej pomocy, okres spoznia mi się juz tydzień, ale biore również pod uwage to iż może być to spowodowane stresem ponieważ od około miesiąca mam poważne nerwy w pracy, przez które nawet nocami nie sypiam , dodatkowo tydzień po ostatnim okresie strasznie bolała mnie głowa przez tydzień lecz myslalam ze spowodowane jest to pogoda lub cisnieniem , nigdy dotad jednak takich bolow nie mialam , przy okazji okolo tydzien po okresie dostalam jednodniowego plamienia ktorego nawet w ciagu dnia nie zauwazylam dopiero wieczorem przed kapiela, czy to mozliwe ze jestem w ciazy? od czterech miesiecy nie uzywam plastrow antykoncepcyjnych a od okolo 7 miesiecy tabletek z mezem uprawiamy seks przerywany. Co o tym myslicie

Gość ania19xxxx
oczywiście nie chodzi mi o gesty, tylko o słowa że przeprasza za insynuacje itp., że mu przykro itd.

Gość ania19xxxx
wszystkie moje koleżanki uprawiające seks przerywany doczekały się już dzidziusia:P

Gość zestresowana1234
biore to pod uwage, jednak wydawało mi sie dosyc bezpieczne uprawialismy tak seks przez poltorej roku, jednak niepokoja mnie te objawy do tych boli glowy dochodzily tez zawroty glowy jednak musze dodac ze w czasie tego stresu przez dwa tygodnie zdarzalo mi sie jesc dziennie np tylko jedna bulke na dzien , myslalam ze to krwawienie jest wynikiem tego braku jedzenia

zestresowana a jak jesteś w ciąży to co? Najlepiej idź do lekarza nich cię zbada. Test nie daje pewności. Kuzynka zrobiła kiedyś 3 wyszły negatywne a okazało się że jednak była ciąża. Aniu Więc przestań brać wszystko do siebie i skup się na tym za co go kochasz. Spokój sam w końcu przyjdzie

Gość ania19xxxx
możesz i być w ciąży jak i nie, niestety metoda przerywana nie jest bardzo skuteczna więc masz spore prawdopodobieństwo

zawroty głowy to może być stres dziwne krwawienie też. Najlepiej nie czekaj i zbadaj się po prostu

Gość zestresowana1234
w tej calej sytuacji najbardziej mnie martwi ten tydzien spoznienia poniewaz taka sytuacje mialam tylko raz w zyciu kiedy po dlugim czasie odstawilam tabletki , nie powiem zeby bylo ciaza byla dla mnie czyms strasznym jedynie bardzo odmieni moje dotychczasowe zycie nie twierdze ze na gorsze, interesuje mnie opinia osob czy mialy podobna sytuacje

Gość ania19xxxx
aka23 czy poprosić go o przeprosiny? może to jakoś oczyści atmosferę chodzi mi oczywiście o słowa broń boże nic innego, dzięki bardzo za słowa, że spokój w końcu przyjdzie :) jakoś ciągle w to wierzę i fajnie to usłyszeć od kogoś trzeciego też dzięki za super porady prawdopodobnie ratujesz związek z dobrymi prognozami na przyszłość :)

Gość zestresowana1234
aka23 wlasnie w czasie po tym krwawieniu test zrobilam poniewaz takie krwawienie kojarzylo mi sie z zagniezdzeniem zarodka czytalam akurat w tamtym czasie jakis artykul ale wyszedl negatywnie mysle teraz ze moglo to byc za wczesnie aby byl wiarygodny

nigdy nie pros o przeprosiny to musi wyjść od niego. Po postu jak masz chęć zrobienia awantury wyjdź na 5 minut odetchnij. Pewnie że przyjdzie. Spisz sobie co w nim ci się podoba i codziennie dodawaj jedną rzecz do listy najmniejszą nawet

zestresowana najlepiej lekarz nawet dla świętego spokoju i będzie dobrze

Gość zestresowana1234
ehh tez tak mysle jednak czas chwilowo mi na to nie pozwala .... poki co kupie test i zrobie go dzis mysle ze to wszystko wina stresu bo zajsc w ciaze wcale nie jest tak latwo jak by sie wydawalo :)

Gość ania19xxxx
co jeśli nigdy się nie doczekam przeprosin?:P pewnie on myśli, że wszystko jest ok bo wracamy do normalności, ale ja bym chciała kiedyś usłyszeć bo w końcu wiem ,że nic nigdy nie zrobiłam z kimś innym i te insynuacje mnie uraziły :(

wiem że nie jest łatwo. A test zrób jutro rano. Najlepsze są robione przy pierwszym siusianiu na czczo( tak się to chyba pisze)

to odpuść. Niech ci pokazuje ale po swojemu że wszystko jest dobrze. O przeprosiny się nie prosi tak jak o uwagę, miłość czy prezenty. A czasem na prawdę lepiej odpuścić

Gość ania19xxxx
ok dzięki po prostu musiałam to od kogoś usłyszeć :)

Gość zestresowana1234
dziekuje za rady :) test zrobie z samego rana o ile ciekawosc nie bedzie silniejsza ode mnie :)

nie ma za co:) Aniu chyba nie pisałaś ile masz lat ale chyba koło 20 ( jak pisałaś to przepraszam za niepamięć). Z wiekiem ludzie inaczej patrzą na pewne sprawy i wiedzą że nie warto wściekać się o drobiazgi i chować urazę bo ktoś raz nie przeprosił Zestresowana ciekawość ciekawością ale zawsze lepiej poczekać na lepszy wiarygodniejszy efekt:)

Gość ania19xxxx
tak mam 20 lat :) nie pamiętam czy pisałam wcześniej ale dobrze zgadlas :)

dlatego mówię nie warto psuć zdrowia na bzdury. Dziś jak przyjdzie i zje bądź zjecie zanim on siądzie przed kompem niech ci opowie o pracy. Usiądź mu na kolanach. Ja mojemu wciąż siedzę nawet przy ludziach. A później ty pooglądaj poczytaj coś a on niech porobi coś na kompie. Wieczorem zrób kąpiel a jak brak wanny zaproś go pod prysznic. Śpij nago koniecznie przytulona do niego.:)

Gość ania19xxxx
heh dzięki za porady, a ze spaniem nago to zawsze śpimy nago przytuleni:P

Gość ania19xxxx
:P:P