Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obóz jezykowy w Londynie czy wyjazd do Hiszpanii

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co wybrać , obóz językowy do Londynu ( musiałabym jechać sama bo nikt z moich znajomych nie chce , i mieszkałabym u rodzin goszczących , boje się tego bo jak jestem sama to jestem raczej nieśmiała , i chyba trochę mało samodzielna ) , czy obóz do Hiszpanii ( z 3 koleżankami , chodzi nam o odpoczynek i imprezy) Za rok matura i rozszerzenie z angielskiego , wiec muszę się zastanowić co będzie lepsze , w sumie Londynu nie widziałam a zastanawiam się nad studiowaniem tam , z drugiej strony bardziej podoba mi się pomysl żeby jechać pooodpoczywac z koleżankami do słonecznej Hiszpani.. noi co tu wybrać , jak to zrobić , bo kasy nie mam na tyle żeby pojechać i tu i tu

Gość gość
pojedz tam gdzie chce i tam gdzie na mysl pojechania wyglada tam ciekawiej i ze czujesz ekscytacjew na mysl na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
Rodzin nie musisz się obawiać, nawet jak jesteś nieśmiała, bo u jednej rodziny mieszka po kilka osób - w kupie raźniej - wiadomo :) No i jeśli się wahasz miedzy nauką języka a wypoczynkiem w Hiszpanii to najlepiej wybierz Maltę. Pogoda jak w Hiszpanii albo nawet lepsza i też uczysz się angielskiego na obozie językowym. Cenowo podobnie jak Londyn.