Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem w szkole

trujący gaz w szkole?

Polecane posty

Gość problem w szkole

witam serdecznie. otóż jest pewne sprawa , która mnie niepokoi. A mianowicie, od zimy tego roku w szkole mojej 18-letniej córki mają miejsca dosyc częste omdlenia młodzieży. Mojej córce także zdarza sie dosyc czesto zasłabnąć. W tym raz zabrało ją pogotowie. Każdego dnia 2/3 osoby w tej szkole mdleją lub słabną. co chwile jest wzywane pogotowie do tej szkoły. Badania robione tym dzieciom, oraz mojej córce wychodzą dobrze. A takie incydenty nadal mają miejsce. Mam pytanie : gdzie mogłabym zgłosić, by zostały wykonane ewentualne testy na jakieś substancje w tej szkole?

Gość problem w szkole
nie rozumiem? jeżeli pytanie zamieściłam na złym forum, to prosze mnie przekierować. Ja nikogo nie obrażam

Gość gość
może Twoja córka jest w ciąży

Gość gość
problem w szkole, jak Twoja córka jest w ciąży, to idź na dział ginekologia

Gość problem w szkole
Proszę sobie nie kpić. przecież napisałam, że WSZYSTKIE badania wyszły dobrze. Co znaczy ze ewentualna ciąża zostałaby zdiagnozowana. Poza tym wątpie zeby cała szkoła była w ciąży. a dolegliwości wystepują tylko w szkole

Gość problem w szkole
proszę o radę

Gość problem w szkole
To liceum nie posiada stolówki, wiec prosze sobie darowac nieuprzejme komentarze. jestesmy dorosli. A ja liczylam na jakas rade z Państwa strony. Do widzenia

Gość gość
:( widzicie wystraszyliście matkę która martwi się o cnotę swojej córki

Gość gość
problem w szkole, kochanie a może nieszczelna instalacja gazowa

Gość problem w szkole
gość problem w szkole, kochanie a może nieszczelna instalacja gazowa możliwe , ale nie wiem gdzie mogę zgłośić, aby to sprawdzono :=(

Gość gość
Sanepid, straz pożarna

Gość fibi uu
jeśli faktycznie tak jest, że 2/3 osoby w średniej szkole mdleje to rodzice powinni ten fakt zgłosić do Straży Pożarnej by weszli do szkoły i tam zmierzyli stężenie gazu w powietrzu o ile dzieciaki czegoś nie zażywają bo i to trudno wykryć

Gość gość
do gazowni kotku, wyglądasz na miłą dziewczynę :) często jesteś sama w domu ?:) może się spotkamy :) jestem facetem

Gość fibi uu
O i dokładnie również do sanepidu często jest tak, że ktoś tam kogoś zna i podpisują papiery bez kontroli do sanepidu warto napisać pismo i złożyć osobiście z potwierdzeniem odbioru by nadać oficjalny bieg sprawie

Gość problem w szkole
Dziękuję kochani. Nie moge mieć 100 % pewności ze dzieci czegos nie biorą, ale z drugiej strony objawy występowałyby tez w innych miejscach. a poza tym watpie zeby wszyscy w jednym czasie brali to samo . Rozmowa z wychowawca byla na zebraniu. teoretycznie mialy byc przeprowadzane jakies testy na obecnosc substancji. ale na gadaniu sie skonczyło