Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roszkowska

Przed malowaniem salonu

Polecane posty

Gość Roszkowska

W ten weekend chciałabym pomalować salon. Muszę odświeżyć ściany, bo poprzedni remont był jakieś 6-7 lat temu. Nie wygląda już wszystko zbyt dobrze. Ściany jakby poszarzały i nie mają już takiego blasku. Boję się eksperymentów, ale myślę o jakimś wyrazistym kolorze. Pomarańczowy? Intensywny różowy? Może mocny fiolet? Sama nie wiem... Może ktoś coś doradzi? Dodam, że pokój jest spory, bo ma 16m2.

Gość gość
ale za to Twoja buzia jest śliczna, naprawde

Gość alilaaaaa
Kolor zależy od tego jakie masz dodatki w salonie. Warto żeby nie zrobić zbyt dużego zamieszania w pomieszczeniu. Osobiście lubię bardziej stonowane ściany i mocniejsze dodatki np. szare ściany i żółte dodatki. Możesz też skorzystać z kreatora. Na stronie Śnieżki jest fajnie zrobiony, gdzie wgrywasz swoje zdjęcie i możesz kombinować z kolorami :)

Gość gość
kreator to dobry pomysł. można przemyśleć wszystkie opcje. ja zawsze przed malowaniem korzystam z takich udogodnień. dzięki kreatorowi dobrałam sobie do sypialni dwa odcienie. "sekretne spojrzenie" i "senne marzenia". to delikatna szarość i rozbielony, bardzo subtelny róż.