Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecz z nierobami

Cesarskie cięcie jest dla leni i słabeuszek

Polecane posty

Gość przecz z nierobami

Ciekawe, że kiedyś nie było cc i wszystkie rodziły patrzcie! teraz jakoś czary mary i nagle połowa rodzących ma "wskazania" jakoś kiedyś wskazania też były a cc nie było i trzeba było poród przeżyć. Jak wam się nie chciało być prawdziwymi matkami to trzeba było sobie pieska kupić. Kobieta po cc nie jest w pełni prawdziwą matką, bo nie wie co to przyjście dziecka na świat taka prawda, wszystkie po cesarkach jesteście żałosnymi podróbami mam. Nie obchodzi mnie co myślicie ja przynajmniej wiem co to narodziny dziecka i szczerze je kocham. Rzygać mi się chce jak widzę te cesarianki które śmią mówić o macierzyństwie i porodzie, co wy możecie wiedzieć? a wskazania? błagam was...

Gość gość
nie rodziłam przez cc ani razu ale szczerze mówiąc mam w nosie to z jakiego powodu ktoś tam rodził przez cc. Uważam że powinna być normalnie opcja że jeśli chcesz cc to płacisz i masz taką opcję w każdym szpitalu. Tak samo też powinna być możliwość otrzymania znieczulenia podczas porodu sn -choćby odpłatnie.

Gość gość
ciekawe co byś powiedziała w moim przypadku, gdy było orzeczenie: "brak postępu porodu", pełne rozwarcie a dziecko nie chciało wyjść. Później okazało się, że źle mi zmierzyli miednicę, miałam za wąską, nigdy bym nie urodziła naturalnie

Wszystkie rodziły, ale spora część umierała przy porodzie lub rodziła martwe lub upośledzone dziecko. Mamy wrócić do średniowiecza?

Gość precz z nierobami
żałosna, bo prawda w oczy kole?

Gość gość
Jeżeli nie okupisz porodu cierpieniem i łzami - jesteś złą mamą! :D Ból, krew, strach - to powinny być synonimy macierzyństwa!

nawet nie chce mi się wchodzić w dyskusję z tobą .powiedziałam co myślalam i żegnam.

Gość gość
Ja uważam, że tylko d***** i rodzą naturalnie. Prawdziwe kobiety rodzą przez cc.

Gość gość
Taka prawda! (zapomniałam dodać) :D

Gość gość
pisałam o 14:31 - ja miałam dwa porody za jednym zamachem - przeszłam wszystkie etapy sn łącznie z parciem, a także cc - koszmarne, mogli mnie od razu wziąć na stół

Gość gość
akurat ty led to wzór, dzieciak ciągle sam i tylko słoiki je bo j******a mam całe dnie na kafe

Gość gość
Setny raz wałkowany ten sam temat? Autorko, naprawdę naiwnie sądzisz, że ktoś da się sprowokować. Żaaal.

Gość gość
A czy poród sn ze znieczuleniem jest dla ciebie porodem czy nie. Tak samo ciekawa jestem czy uznajesz za poród narodziny dziecka w szpitalu czy może tylko w domu.

Gość gość
a jakbys urodzila przez cc, to bys nie kochała dziecka? a jakbys miala wskazanie do cc to bys sie nie zgodzila i urodzila naturalnie?

Gość gość
Co teraz robi twoje dziecko wzorowa mamusiu? :)

Gość gość
Zjedzenie łożyska - to jest naturalne :) Ale o tym zapominają fanki sił natury.

Gość gość
A jak ktoś troje dzieci urodził sn, a jedno przez cc, bo nastąpiły komplikacje to jest matką, czy nie jest? A może jest tylko dla tej trójki, a dla tego jednego nie? :D

Mam w doopie co ktoś o mnie myśli na podstawie tego jak urodze dziecko, znam inne kryteria oceny człowieka...

Gość gość
a bzykanie tylko z mezem,po slubie koscielnym,oczywiscie dziewictwo dotrzymane do slubu ,oraz przy zgaszonym swietle,oraz w pozycji misjonarskiej,tylko w celach prokreacyjnych!!!zapamietajcie

Laski dajmy spokój, temat prowokacyjny, miał wywołać burzę. Zaraz będzie "tylko wyrodna matka karmi mlekiem modyfikowanym" itp.

Gość gość
Dziewczyny,czy wy jesteście nienormalne?Nie sądziłam,że ktoś odpowie na takie żałosne prowo:O na prawdę lubicie babrać się w takim szambie?Wszystkie łącznie z autorką do jednego wora:O

Gość gość
Widać ze jesteś zgorzkniałą "MATKĄ" i zal mi Twojego dziecka bo pewnie też takie wyrośnie. Ja wolę to swoje cc na życzenie-a co, stac mnie!!! Niż żyć z rozjechaną P/I/Z/D/Ą tak jak Ty. Ja jestem nadal kobietą a Ty rozwalonym worem. Przynajmniej jestem szczęśliwą kobietą, matką, żoną. Jestem lepszą matką od Ciebie bo nie zionę nienawiścią do innych matek-średnio mnie obchodzi jak kto rodził. Sama pewnie byś chciała mieć cc ale nie miałaś kasy i niestety idź do tematu "plastyka pochwy" pewnie tam się nadajesz.

Gość gość
ja wierzę niestety że któraś sucz mogła tak napisać, bo tak mysli!!! Bo jej sie wydaje ze jest lepsza, skoro sie nacierpiala 20 godzin i wyszla z porozrywaną c**eczką :) żyj sobie jak chcesz , ródź jak chcesz ale nie oceniaj innych, bo gowno cie to obchodzi paszczurze ze wsi

Gość gość
A niby dlaczego jest się nienormalnym pisząc swoje zdanie w tym temacie? Skoro tak wrzucasz wszystkich do jednego wora za samo napisanie tu to zauważ że sama też już tam jesteś. :P

Gość gość
Widać ze jesteś zgorzkniałą "MATKĄ" i zal mi Twojego dziecka bo pewnie też takie wyrośnie. Ja wolę to swoje cc na życzenie-a co, stac mnie!!! Niż żyć z rozjechaną P/I/Z/D/Ą tak jak Ty. Ja jestem nadal kobietą a Ty rozwalonym worem. Przynajmniej jestem szczęśliwą kobietą, matką, żoną. Jestem lepszą matką od Ciebie bo nie zionę nienawiścią do innych matek-średnio mnie obchodzi jak kto rodził. Sama pewnie byś chciała mieć cc ale nie miałaś kasy i niestety idź do tematu "plastyka pochwy" pewnie tam się nadajesz.

Gość gość
do autorki Cesarskie cięcie jest dla leni i słabeuszek , natomiast poród sn jest dla biedaczek których nie stać na zaplacenie za cc!

Gość gość
no błagaj, błagaj autorko bo dla ciebie całe macierzyństwo sprowadza się do uświęconego bólu rozrywanego krocza twoje dziecko będzie mieć 35 lat a ty mu nadal wypomnisz że dla niego pozwoliłaś by rozerwało ci krocze i 6 tygodni przechodziłaś męczarnie połogu :-)

Gość gość
14:42:57 Coz za patologia fuuuuj...Zajezdza od ciebie na kilometr prostactwem.Idz walnij sobie kolejnego kielicha i poczuj sie lepiej.Nie moge uwierzyc ,ze takie cos zostalo matka.

Gość gość
cc nie jest dla leni i słabeuszek tylko dla kobiet z godnością, które nie męczą się bez potrzeby i są zbyt szlachetne żeby przeć ;)