Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecz z nierobami

Cesarskie cięcie jest dla leni i słabeuszek

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego wrzucacie wszystkie po cc do jednego worka?jezeli ktos nie mial innego wyjscia jak cesarskie ciecie

Gość gość
lepiej zakończmy ten temat, bo tej nienormalnej autorce tylko o to chodzi :) Autorko jesteś żałosna i głupia :) zapewne sama sobie piszesz komentarze aprobujące Twoje płytkie myślenie.

Gość gość
Musi sie jakos dowartosciowac,chyba zazdrosci niektorym cesarki bo sama rodzila 20 godzin

Gość gość
wiesz co jestes zalosna osobką az zal czytac i poswiecac czas tematowi...ja mialam 2 cc i czuje sie 100% albo i 1000000% mama i kocham moje skarby najbardziej na swiecie nie wazne jaki sposob porodu wazne co dajesz po tym dziecku .. beznadziejna jestes zal mi cie

Gość gość
No nie wiem czy dla slabeuszek bo po cesarce tez brzuch boli,aze nie rodzily naturalnie i nie cierpialy bolow porodowych to nie znaczy ze sa gorsze.cierpienie nie robi z czlowieka lepszej osoby

Gość gość
kobietki lepiej może zakończymy ten temat i nie dawajmy uciechy tej wariatce :) niech sama sobie pisze posty :) Pozdrawiam wszystkie mamusie (zarówno te po cc jak i po sn) :)

Gość gość
internet też jest dla ludz mądrych, a wszyscy korzystajął z cesarkami tak samo, sama cc to nic złego, jak pisanie logicznie w sieci, ale jak się głupi wypowiada i głupi puszy porodem naruraknym to jest wtedy problem.

Gość gość
Cesarka jest super i polecam każdej mamie! :)

Gość gość
cc jest the best zero wysilku i dzidzia na swiecie

Gość gość
a ja za ciecie nie dalam ani grosza bo mialam ze wskazan medycznych w sumie nie meczyly mnie skurcze nie musialam godzinami przec nie mam hemoroidow wiadra miedzy nogami i polog tez byl krotki i slabo krwawilam bo mnie ladnie wyczyscili nie musialam wietrzyc krocza i zakrwawiona pokazywac sie lekarzom w sumie mam tylko blizne na brzuchu asle wole to niz miec szwy na tylku i nietrzymanie moczu i inne takie amen

Gość gość
Wlasnie jestem po planowanej, mialam zagrozenie pekniecia macicy, to juz chyba wole byc nazywana leniem. *_*, a tak w ogole pierwsza cesarka byla nie planowana, w drugiej bylam bardziej swiadoma i. I szczerze wolalbym chyba Nat..chociaz porownania nie mam, i Tu nie chodzi o sampoczucie po, bo cc mialam o 23 przed wczoraj, i dzis juz normalnie chodze i zaraz do domu, wlasnie czekam na wypis, ale to Cale szykowanie do operacji ...brrr przerazajace..

Gość gość
temat glupi i oklepany , wlasciwie nie wiem kto jest glupszy - ta co to nAPISALA ( nieudolna i nudna juz prowokacja ) czy te ktore wdaja sie w dyskusje . stwierdzenie ze wszystkie kiedys rodzily i bylo dobrze hmmm jak to skomentowac? nijak ! autorka dobrze wie ze kiedys co trzecia kobieta umierala przy porodzie ale jak chce na publicznym forum stroic z siebie debila to jej sprawa.

Gość gość
zaden porod nie jest powodem do dumy, i te rodzace naturalnie i te po cesarce nie sa lepsze, co to za osiagniecie zaplodnic sie? zwierzeta tez to robia, z czego wy jestescie dumne wielkie meczennice? wypchniecie dziecka przez c****o na swiat to jedyne wasze osiagniecie?

Gość gość
ludzie nie powinni sie rozmnazac i w ogole wyginac, po co tyle bydla na swiecie tylko wpieprzaja sie w zycie innym jak autorka tego chu ...owego tematu

Gość gość
kazdy ma prawo do wyboru, sama ciaza jest czesto meczaca dla organizmu wiec juz porod to wybor. A poza tym nie uznaje obrazania na forum. Mozna krytykowac ale trzeba umiec to zrobic z mocnymi argumentami i grzecznie.