Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia18lat

prawdopodobne?

Polecane posty

Gość Kasia18lat

witam! mam problem jestem mloda osoba tylko raczej wstydliwa.. ale odwazylam sie napisac na forum. to jest bardzo glupie ale uprawialam seks z moim facetem seks analny.... gdy sie podcierralam z godzine po seksie wylecialo mi z cipki cos bialego albo przezroczystego ciagnelo sie ale szybko sie urwalo. co to było? moj facet nie konczyl we mnie.. spoznia mi sie okres juz 8dni jestem przeziebiona.... :( pomocy... czy moge byc w ciazy? co to było?

Gość Kasia18lat
prosze o wyrozumialosc i o szczera odpowiedz

Gość Kasia18lat
halo????????????? czy ktos mi pomoze

Gość gość
Sluz pewnie bleeee

Gość Kasia18lat
ale to na pewno byl sluz?? taki bialy albo przezroczysty ciagnacy sie ale szybko sie urwał godzine po stosunku analnym.... gdy sie podcieralam wlasnie tak maialam.....

Gość gość
A jak sie obawiasz ze jestes w ciazy to kup i zrob test ciazowy co za problem?

Gość Kasia18lat
no raczej nie bede w ciazy skoro to byl seks analny i facet nie konczyl we mnie... tylko dziwi mnie co to bylo ze mi to wylecialo z cipki.... :(

Gość Kasia18lat
okres mi sie spoznia 8 dni juzz.. ;( jestem przezebioonaaa.... i martwie sie wlasnie czemu go nie ma..... no i to co wylecialo mi z cipkii takie ciagnace sie ale zaraz sie urwalo...

Gość gość
No wlasnie piszesz tak jakbys sie tego bala. Sluz to jest a jak sie martwisz.to mozesz jeszcze isc do gina.

Gość Kasia18lat
ale to byl seks analny... glupio piszac... i po godzinie po stosunku gdy sie podcieralam cos takiego wlasnie mi wyplynelo.... czy to na pewno sluz? okres mi sie spoznia 8 dni.... i do tego jestem rpzeziebiona... czy moge byc w ciazy czy raczej nie?

Gość gość
No to idz do ginekologa jak sie marwisz bosze

Gość Kasia18lat
ale to jest prawdopodobienstwo ze moge byc? ........ przeeciez facet nie konczyl we mnie... martwi mnie tylko to ze TO COS MI WYPLYYNELO Z CIPKI... ALE SKORO PANI MOWI ZE TO SLUZ TO W KONCU JAK MOGE BYC CZY NIE?

Gość gość
Jprdl nie pisze juz do ciebie bos glupia. Najpierw piszesz ze uprawialas z chlopakiem anal i sama piszesz ze wiesz ze tym sposobem nie mozna zaciazyc. A teraz znowu zaczynasz od nowa i martwisz sie ze jednak jestes. Ja p*****le normalnie martynka z klanu.

Gość Kasia18lat
jestem przeziebiona czy od tego mi sie spoznia okres???

Gość gość
dziewczyno, ales ty glupia nie dosc ze godzisz sie na anal, masz 18 lat, bzykasz sie bez zabezpieczenia... kup w aptece test i bedziesz pewna, skad my mamy wiedziec czym byl ten sluz? przeciez nie masz chyba jeszcze przetoki z o******cy do pochwy

Gość Kasia18lat
jeju :( jestem mloda wstydze sie....dlatego pytam tu.. boje sie troche ale skoro facet nie skonczyl we mnie ani obok mnie to CZEMU MI SIE OKRES SPOZNIA ;(;(

Gość gość
bo sie nakrecilas i juz idz do rosmana, albo reala jakiegos tam kupisz test jak w aptece sie wstydzisz. Dupska nadstawiac chlopakowi sie nie wstydzisz,ale test to juz problem :O

Gość Kasia18lat
jeszcze gorzej., nie chce kupowac testu :( to juz wogule wstyd...:( no prosze mi odpowiedziec czy jest mozliwosc ZE BEDE??? CZY OD PRZEZIEBIENIA MOZE SPOZNIAC SIE OKRES???? :(

Gość gość
tak jestes w ciazy

Gość gość
chlopakowi nie wstydzisz sie pokazac cipki? nie wstydzisz sie ze ci wsadza wacka w o***t?

Gość Kasia18lat
no ja chce szczerej odpowiedzi... no prosze mnie nie dolowac

Gość gość
idz do apteki i kup test, co mamy ci jeszcze napisac?? w czym problem powiedz?

Gość Kasia18lat
boje sie bo spoznia mi sie okres.. przyjaciolka mowila ze od stresu przeziebienia moze sie spozniac okres... 2 to chlopak nie spuscil sie we mnie to czemu nie mam okresu? ;(((

Gość gość
Jesli nie masz kasy to po prostu idz do niego i powiedz ze boisz sie bo ci sie.okres spoznia o ile cie nie zabije smiechem to moze da ci kase na ten test. No chyba ze przed analem wkladal ci w pochwe to ciaza mozliwa ale jesli nie bylo stosunku tylko anal to czym sie martwisz nie rozumiem.

Gość Kasia18lat
nie nie wkladal mi do pochwy przed analem... po prostu boje sie... niewiem czemu 8 dni JUZ GO NIE MAM ;( bardzo sie stresuje JESTM PRZEZIEBIONAA

Gość Kasia18lat
czy od przeziebienia moze sie spozniac okres?

Gość Kasia18lat
??

Gość Kasia18lat
haloooooooooo