Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

tanie noclegi w lublinie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czy ktos cos poleca? :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wojtek88
Hotel Irys akurat mog臋 poleci膰. Spa艂am tam raz, tak偶e wiem, jak tam wygl膮da i og贸lnie nie ma na co narzeka膰. Tani nocleg w Lublinie w dobrych warunkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gostki11
Hotel Irys jest tani i ca艂kiem fajny. Maj膮 przytulne pokoiki;)

Udost臋pnij ten post

By艂am raz w Lublinie i nocowa艂am w Hotelu Huzar http://www.hotelewam.pl/619-hotel-huzar-lublin.html i bardzo mi si臋 podoba艂o. Przytulne pokoje, tv, darmowy wi-fi. Restauracja z dobrym jedzeniem. Zn贸w mi si臋 wyjazd szykuje do Lublina i na pewno zn贸w zanocuj臋 w tym hotelu. Jak si臋 ma cenowo do pozosta艂ych? Zapewne podobnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
we W艂odawie jest pi臋kny, komfortowy hotel Rusa艂ka szczerze polecam ka偶demu kto chce odpocz膮膰 w doskona艂ych warunkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S艂awomirIkoo

W tamtym roku, byli艣my z 偶on膮 w Lublinie. Nie rezerwowali艣my nic wcze艣niej, gdy偶 wyjazd wyszed艂 dosy膰 spontanicznie. Przypadkiem trafili艣my na hotel Locomotiva聽locomotiva.pl . Weszli艣my i zapytali艣my o wolne pokoje. Okaza艂o si臋 偶e s膮, wi臋c zostali艣my. Sam hotel bardzo klimatyczny, pokoje czy艣ciutkie i przytulne. Super miejsce na weekendowy wypad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinkovvska

Jak nocowa艂am w lublinie to wynajmowa艂am apartamenty po 艣miesznych pieni膮dzach przez聽 apartamentylubelskie.pl 聽Taniej od hotelu a du偶o lepszy komfort.

Udost臋pnij ten post