Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatkapomóżcie

Jak się nie zakochać

Polecane posty

Gość mężatkapomóżcie

Pomóżcie podoba mi się klient, który do mnie przychodzi do pracy. I nic by mnie do niego nie ciągneło gdyby nie to, że ostatnio śmiechem żartem proponuje kawe. Nie wiem czy sobie nie żartuje ze mnie lub poprostu tak się wygłupia. Zdaje mi się, że źle odbieram jego sygnały i się nie potrzebnie na niego nakręcam. Po za tym mam meża, dziecko. Pomóżcie co mam zrobić żeby się w nim nie zakochać.

Gość gość
kto cię chciał za żonę odmóżdżona kur\\wo? Ty lepiej zakochaj się w słowniku ortograficznym, żałosna durna roz\klap\iucho. A ten facet pewnie i tak nie myśli o tobie poważnie i własnie dlatego bierze się za mężatki, bo wie, że taka zamężna ku\rwa to tylko do zabawy, a nie do stałego związku. Zresztą kto by cię chciał na powaznie? Ty sie powinnaś cieszyć analfabetko, że w ogóle ktoś cię wziął za żonę jak ty nawet pisac nie potrafisz. Durna roz\kla\piocha haha ty lepiej pilnuj męża bo po ciązy to już nie masz za wiele do zaoferowania, na dole szeroka jak wiadro, ma męża, dziecko, a ku\tasa nowego jej się zachciewa. faceci czemu żenicie się z takimi kur\\wami?

Gość gość
infantylna krowa, matka dziecka, na dole szeroka jak wiadro, mężatka, a poziom umysłowy jak mała dziewczynka i jęczenie za nowym ku\tasem, problemy z du\py typu: jak tu się nie zakochać? :D hahahaha ty szmato wstrętna, szkoda że twój mąż nie widzi tego tematu, by zobaczył z jakim dnem się ożenił. Ściera z szeroką pi\zdą, dzieckiem a romansow sie zachciewa hahaha. lepiej się zajmij dzieckiem odmóżdżona mamuśko