Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula2386

do ktorego tygodnia wymiotowałyście w ciąży ??

Polecane posty

Gość paula2386

jestem w 7 tygodniu ciazy i wymiotuje juz 2 tygodnie :( wyladowalam już w szpitalu z kroplówką ale po powrocie do domu wszystko wróciło. Zastanawiam sie jak dlugo jeszcze i z tad moje pytanie do ktorego tygodnia wymioty miałyście?

Gość gość
Jestem w 14 tygodniu,wymiotowalam do tej pory,jeszcze mam mdlosci ale wydaje mi sie ze juz mi przechodzi

Gość paula2386
OOO To połowa drogi za mną :) dzis narazie zdarzylo mi sie tylko raz wyladowac w lazience wiec i tak sukces bo normalnie zdarzalo mi sie 4-5 razy :)

Gość paula2386
o bozeeee !!!

Gość gość
A ja wcale :D za półtora tygodnia mam termin porodu. Także różnie to bywa i myślę, że nie ma reguły.

współczuję Autorko, ale moja wypowiedź też Cię zmartwi tylko z innego powodu niż wypowiedź powyżej - ja w obydwu ciążach w ogóle nie wymiotowałam

Gość paula2386
no to szczesciare z was:) mi wszyscy mowią ze to tylko pierwszy trymest wiec zyje z taką nadzieją :)

Gość gość
dasz radę, jakoś przetrwasz tak jak inne kobiety :) Ja za to mam okropną zgagę hehe

Gość gość
Mnie najgorzej jest wieczorem.

Gość gość
mdliło mnie kilka dni ale nie wymiotowałam ani razu za to moja przyjaciółka trzy ciąże i trzy razy wymioty do końca niestety

Gość gość
no mi tez tak mowili... spoko minie to tylko pierwszy trymestr, pozniej druggi, trzeci.... moj przyjaciel kibel.... wodą, jedzeniem, wszystkim, na dzien dobry, na dobranoc, w restauracji, na miescie... ech ja sobie pomysle o drugim dziecku to mi się odechciewa, nic mnienie cieszyło

Gość gość
To ja gosc z 19.42 ja np do tej pory nie moge ogladac zadnych programow kulinarnych bo mnie mdli,masakra jakas

Gość paula2386
no pewnie ze dam rade :) musze no i innego wyboru nie mam :) jedynie co to ze zamiast tyc to ja chudne juz 3 kilo schudlam

Gość gość
JA svhudlam 11 kg.ale napewno w 2 trymestrze nadrobie

Gość paula2386
fajnie ze nie estem jedyna choc mam nadzieje ze dlugo to jeszcze nie bedzie trwalo

Gość gość
Ja za to nie mam (mam nadzieje ze nie bede miala) zgagi ani zaparc

Gość gość
Ani moja mama(przy 4 ciazach)ani zadna siostra jak byly w ciaxy to wogole nie mialy mdlosci ani wymiotow.moja mama sie smieje ze nadrabiam za nie wszystkie

Gość gość
Jedna moja kolezanka tak rzygala jak kot, prawie cala ciaze. Wystarczylo, ze sie wody napila I zaraz przytulala kibelek. Kilka razy lezala przez to w szpitalu, bo tak byla odwodniona. Zarzekala sie, ze drugiego dziecka w zyciu miec nie bedzie, bo ciaza to zarzygany koszmar :-D A wlasnie w drugiej ciazy nawet mdlosci nie miala I przeszla ja spiewajaco :-D Powodzenia.

Gość paula2386
u mnie to pierwsze dziecko i tez na drugie nie wiem kiedy sie zdecyduje :) rzeczywiscie to jakis koszmar

A zawroty głowy masz? Ja miałam :o pewnie nawet sobie nie wyobrażasz jak to jest, kiedy masz silne mdłości a przed sobą widzisz 3xdrzwi do łazienki i 3xkibel i musisz podjąć szybką decyzję które są prawdziwe :D

Gość gość
a ja jestem w ciąży w 14 tygodniu wymiotowałam dosłownie z 2 razy i to mało. Ale za to przez kilka tygodni (4-6) miałam okropne mdłości. Ciągle mi się cofało, że aż czułam kluche w gardle a wyrzygać się za chiny nie mogłam. Okropne uczucie. Teraz od jakiegoś tygodnia jakby przeszło, cofnie mi się raz na kilka dni. Aby tak dalej ;p

Gość gość
Ja nie wymiotowalam wcale ;)

Gość gość
do 18 tyg dzień w dzień....