Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O Led_stalking?

Polecane posty

Gość gość

Tak się zastanawiam, czy działalność kafeterianki prześladującej tu Led nie podlega pod kodeks karny? Wg mnie powinno się coś takiego zgłosić przynajmniej moderacji, która powinna zbanować tego użytkownika, bo najwidoczniej ma coś z głową. Nie chcę tu wchodzić Led w paradę, więc proponuję, żeby sama to zgłosiła. Pamiętajmy, że internet jest tylko pozornie anonimowy i że w nim również obowiązuje prawo.

Gość gość
Zgadzam sie trochę z tym,to co oni tu wyprawiają to przechodzi ludzkie pojęcie.... chociaz slyszalam opinie ze ona sobie sama takie posty o sobie zaklada żeby zwrócić na siebie uwagę :) wiec nie wiem gdzie jest prawda:)

Spokojnie można to zgłosić nawet bezpośrednio do prokuratury. Mają możliwości i prawne, i faktyczne, aby sprawnie ustalić tożsamość osób publikujących uporczywie obraźliwe treści. Z chwilą złożenia wniosku, postępowanie toczy się z urzędu. Stalking ścigany jest na wniosek, ale z chwilą złożenia wniosku, postępowanie toczy się z urzędu.

Gość gość
oczywiście, bo każdy tu zmusza tego debila o podawanie szczegółów z zycia i siedzenie 24/7 na kafe :-D

Gość gość
:D:D:D:D:D

Gość gość
Led znów założyła temat o sobie:O

Gość gość
Wątek założyłam ja i nie jestem Led. Z resztą jak widać nie jestem jedyną osobą, którą cała ta sytuacja irytuje. I tak jak napisała AgaWus, prywatne życie Led nie ma nic do rzeczy. Mam po prostu dość tego całego smrodu i prześladowania i nie zamierzam być obojętna. Chociaż w ten sposób chcę wyrazić solidarność z innym użytkownikiem, którego ktoś sobie wybrał na kozła ofiarnego.

Gość gość
Led zgłaszam cię do prokuratury.Nazwałaś mnie katolem i macicą:Onie puszczę ci tego płazem:D:D

Gość gość
Jeszcze raz powtarzam, że nie jestem Led. Ale przyglądam się od jakiegoś czasu forum i Led nie zakłada wątków co chwilę obrażających inną konkretną osobę. Podejrzewam, że robi to celowo, by mieć jasne dowody, że stalking jest jednostronny. To, że Led nazwała kogoś tak czy siak to jeszcze nie stalking. Ale oczywiście zgłosić możesz.

Jeśli zrobiła to jednorazowo, to nie wypełnia znamion czynu zabronionego, jakim jest stalking. Nie wiem o co chodzi w tym całym sporze, bo nie chce mi się tego czytać, ale jeśli do tego dochodzą treści godzące w wolność wyznania, przekonań i no to mamy potencjalnie zbieg kilku naruszeń prawa.

Gość gość
Już chyba wiem kto był prokuratorem w temacie trucia psów:)

Gość gość
Nie wiem czy ona faktycznie sama zakłada tematy o sobie, czy też nie, ale już niejednokrotnie mówiłam, że jest to irytujące. Jeśli faktycznie ona sama zakłada te tematy to ewidentnie kwalifikuje się na jakąś terapie bo najwyraźniej jest niedowartościowana, a jeśli robi to osoba trzecia to ma ona chyba obsesje na jej punkcie i tym powinny zająć się odpowiednie instytucje. Dziś zakładanie tematów na forum, jutro... kto wie...

Gość gość
no dalej idiotko leć do admina, albo wydrukuj wszystkie swoje denne posty i lec do prokuratora,:-D

Gość gość
08:37 to że ktoś siedzi 24h na kafe i podał coś tam ze swojego życia to nie jest powód do prześladowania i wyzywania, kto wam dał takie prawo, czujecie się jakoś upoważnione do tego? same tu przesiadujecie tylko jej głupota, że się loguje jaki jest cel 5 tematów dziennie o led? Robi to jakaś mega chora osoba, a reszta jej wtóruje. Przytoczcie jakieś jej wypowiedzi które was zirytowały i nie mówię o tych gdzie ją obrażacie, zakładacie tematy tylko ogólnie ja jakiejś dyskusji, co spowodowało taką nienawiść tylko szczerze bo na prawdę ciekawa jestem, a jestem tu od niedawna tzn jak tu zaczęłam pisać to led była już literkami

Gość gość
gach wrócił od żony, bękart nakarmiony?olunia?

Gość gość
tyle macie mi do powiedzenia na moje pytanie?

Gość gość
Słoneczne cześć autorko :) Nie, to nie ja zakładam te tematy o sobie i nie ja piszę obelgi o swoim dziecku i rodzinie. I nie nazwałam nigdy nikogo "katolem". Też mnie to męczy już powoli... Obawiam się, że takie zgłoszenie kosztowałoby mnie kupę zachodu, nerwów, użerania się, a rezultat i tak byłby marny, bo blok na IP to już nie to co kiedyś, IP można zmienić. Z resztą są inne źródła połączenia. Tato mawia: nie rusz g***a, nie będzie śmierdzieć :)

Gość gość
i jest nasz debil, który sam o sobie tematy zakłada a potem płacz i lemant do admiona. 🖐️ ola

Gość gość
To, że mam na imię Ola pisałam w grudniu zeszłego roku. Nie irytuje mnie to, że znasz moje imię :)

Gość gość
ale gach wrócił do żony czy n ie? bo nam się telenowela kończy, Pani weteryniarz :-D

IP czy statyczne czy dynamiczne nie jest przeszkodą w ustaleniu punktu odbioru internetu, do którego jest przypisane. Takie dane przechowują i są obowiązani udostępnić providerzy lokalnej sieci lub operatorzy gsm, jeśli dostęp ma charakter "komórkowy". Bardziej pytanie jest o to, czy ktoś na tym forum jest naprawdę w stanie obrazić kogoś innego. Co to jest np. AgaWus? Jakiś byt wirtualny bez imienia, nazwiska i adresu. Nawet jeśli zdecydowałam się pod nim permanentnie występować, to nie jest mną. Jak można obrazić kilka liter? :D

Gość gość
odpowie mi ktos na pytanie z 10:04 serio się pytam co led napisała takiego, macie może linka to tych wypowiedzi które was w******y, pojechała tam kogoś czy obraziła ciekawa jestem, a nie mogę niczego wyszukać

Gość gość
Mój narzeczony? Właśnie karmi dziecko :)

Gość gość
literki-macica, no zapomnij się znowu przelogować i pojedz nam z gościa, ty tak lubisz tępa strzało

Gość gość
no i ta dalej że led z gościa i mi nie odpowie jakie wypowiedzi ją tak wk..wiły czyli rozumiem, że żadne i argumentów brak. Może jednak ktoś mi poda linka to tych postów jej najczarniejszych?? jest tu kto?? hop hooop!! czy tylko w kółko ta sama męczybuła?

Gość gość
Nie dociekliwy gościu, ja po prostu od początku piszę, że jestem szczęśliwą młodą mamą, z dobrze rozwijającym się dzieckiem, zakochanym facetem, jestem z domu gdzie wszyscy się kochali, spełniam się zawodowo, mam w czym mieszkać i czym jeździć, mam czas i umiem gotować, rodziłam przez cięcie cesarskie i szczepię dziecko 6w1 :) Jest mi dobrze i nic mi nie wadzi. A to jaką mentalność mają Polaczki Cebulaczki widzisz co dzień czytając wpisy dotyczące mnie :)AgaWus, wiesz ile to zachodu i użerania się z tymi adminami?!

Gość Led Macica
i z tego szczęścia całe dnie na kafe jade innym z gościa ahahahhahaha

Gość Led Macica
[zgłoś do usunięcia] Literki wszyscy widza ze to ty w kolko piszesz o niej i do niej jezyk.gif sama sobie odpisujesz zalosna macico 08.04.14 [zgłoś do usunięcia] Literki do mnie i o mnie* jest mi ciebie po prostu zal 08.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Literka,co zapomnialas sie wylogowac buhahaha