Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O Led_stalking?

Polecane posty

Pewnie tak. W sumie bardziej wypowiadałam się o samym pojęciu stalkingu, bo o to w zasadzie zaczęła autorka. Z uwagi na zdobyte kiedyś wykształcenie interesuje mnie tematyka prawna, więc się tu czasem w tym temacie wypowiadam. Mam świadomość, że wiele osób ma utrudniony dostęp do porad tego typu, jeśli mogę czasem pomóc, to czemu nie?

Gość gość
Tak siedzę na kafe gdy jestem z dzieckiem w domu. Czytam, piszę, pytam... To źle? A ty co robisz? Według twojego schematu również jesteś bardzo nieszczęśliwa skoro zajmujesz się i emocjonujesz wirtualnym nieszczęśnikiem.

Gość gość
nie zapomnij się przelogować🖐️

Gość dociekliwy gość
No tak myślałam, bo nikt mi nie chce dać linka do tych twoich straszliwych wpisów, nagle cisza albo tekst, ze ja jestem tobą, a ja serio chcialam wiedzieć bo jestem tu od kilku tygodni i cały czas led i led bicie piany, gach, bachor itp. no tak cc szczepienia to grzech śmiertelny a najśmiertelniejszy to usmiech na gębie :D to już jest karane śmiercią, była taka piosenka lady pank "w siódmym niebie nienawiści"

Gość gość
No i co gościu w związku z wydłubanym wpisem? :)

Gość gość
Aga Wus- prokurator albo policjant :)

Gość gość
Gliniarz i prokurator:)

Gość gość
HA HA HA IDIOTKO co to jest lady pAnk? znasz wogóle podstawowe zasady pisowni angielskiej? dla wyjaśnienia PUNK! no ale to by trzeba znać podstawy z podstawówki, a jak się z lekcji uciekało to tak potem jest!

Gość gość
jakiego linka debilu jak ona z gościa tylko potrafi pluć :-D

Gość gość
Uważaj AgaWus za chwile będzie topik: Kim jest ta kretynka AgaWus. Kto ma jej fejsa? :P

Pudło :D Ale skończyłam studia prawnicze - tak na pocieszenie. Kiedyś chciałam być prokuratorem, ale mi przeszło. Wolę prawo cywilne, handlowe, prawo spółek w szczególności.

Gość gość
o psiapsiółka ledowej-nowa, zobaczymy kiedy ją podj***e :-D

Gość gość
Nie no skonam. Lady PUNK! Rozumiem, że twój ulubiony zespół gościu od poprawki do Weekend?

Gość gość
Skonaj,każdemu zrobisz przysługę

Gość gość
taki prawnik jak z ledowej WETERYNIARZ

Spoko, czego tu się bać. Skoro Ty i Led żyjecie, to jak widać nic z tego nie wynika. I tak zaraz rodzę, będę mieć co robić.

Gość dociekliwy gość
10:34 PUNK powiadasz :( Literki teraz widzisz kto Cię prześladuje gimbaza, która zmienia Lady Pank na Lady Punk :) gratulacje :)

Gość gość
weterynarz po studium :-D, i znowu...ledowa udaje że deszcz pada

Gość gość
Aga Wus: no żeby być prokuratorem to trzeba skończyć aplikację , mi się udało kilkanaście lat temu, bo teraz to masakra :(

Gość dociekliwy gość
nie wyzywaj mnie od idiotek, bo teraz to ty właśnie plujesz z gościa, pytałam, bo jestem tu krótko i widzę właśnie kto bluzga :(

Gość gość
Nie ma studium weterynaryjnego (czy jak to napisać?), nie ma też zaocznej medycyny weterynaryjnej :) Są tylko studia jednolite, sześcioletnie.

Gość gość
daga jaga urodziła bękarta, ma ktoś zdjęcia???

Gość gość
Hej Led, tu autorka tematu. No jak chcesz. Ja za ciebie nie zgłoszę tego. Jedyne co, będę robić od tej chwili to zapisywać wszystkie wątki na twój temat, na jakie się natknę. Ot, w razie czego będą pod ręką. Wiesz, teraz to ci nie przeszkadza, ale weź pod uwagę fakt, że z świata wirtualnego obsesja może się przenieść do świata realnego... A prawdopodobnie masz do czynienia z osobą niezrównoważoną emocjonalnie. x Co do obrażania anonimowej osoby, to nie wydaje mi się, żeby to była okoliczność łagodząca. Wystarczy, że Led jest zarejestrowana, w związku z czym jest ona konkretną osobą, a nie bytem zupełnie rozmytym jak choćby pomarańczowy gość, z którego pisze wiele osób, jak ja.

Gość gość
Aga Wus: kilkanaście lat temu czy kilka lat temu nie było tak trudno się dostać, wszystko odbywało się w pr. okręgowych , moim zdaniem było duuuzo prościej. Pracuje w zawodzie, momentami jest ciężko- dużo pracy :(, więc jak zarabiasz dobre pieniądze to niczego nie żałuj :), pozdrawiam Cię :)

Gość gość
Ja mam, ma śliczne dziecko! Teraz jeszcze ją powyzywajcie. AgaWus, mój prześladowca to pikuś przy tym, który "gnębi" dagę_jagę. Ten to ma fantazję! :D

Autorko, no nie wiem, taka mnie wątpliwość naszła, gdy o tym myślałam po prostu. Faktem jest, że takie zabawy mogą się źle skończyć - także dla samych prześladowców. Łatwo jest przekroczyć pewna granicę, po której nie ma odwrotu. Ile razy słyszy się, że kilka osób zakatowało jedną, jakoś tak każdy kopnął i ze zwykłej przepychanki mamy zabójstwo. Psychologia tłumu, ot co. Rozumiem, że to budzi Twoja obawę i sprzeciw.

Gość gość
rzniesz taka poszkodowana, to powiedz mi, czemu jada tylko po tobie a nie np po dns, allium czy innych? pamietam jakis czas temu, jak wlazilas na byle watek i plulas sarkazmem, czepialas sie, madrzylas, czepialas, ogolnie kafeteriany wrzut na d***e. wywyzszalas sie, chociaz nie mialas ku temu powodow. teraz tylko udajesz taka biedna poszkodowana, a tak naprawde jestes kawal wrednej baby z jakimis problemami, leczonymi (jakze nieskutecznie) na forum. siejesz farment, wlazac na topiki o samej sobie. zamiast zglaszac sprawe do prokuratury czy administratora, po prostu wypowiadaj sie WYŁACZNIE na tamat dzieci, ciazy i maciezynstwa, olej pyskowki i ciesz sie zyciem, za trudne? nie wytrzymasz? w takim razie nie ma o czym gadac i nawet biskup cie nie poprze w przekonaniu, ze dzieje ci sie tu jakis stalking trollling petting czy cokolwiek innego, bo jedyna osoba ktora jest temu winna jestes ty sama.

Gościu z 10:45 jeśli to jest Twoja pasją to i tak zazdroszczę :) Prokurator zawsze wydawał mi się zawodem prawniczym z rzeczywistą misją. Natomiast to czego nie pokochałam to postępowanie karne. Bo materialne było super :D

Gość gość
LITERKI ty szmato