Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O Led_stalking?

Polecane posty

pekaesową wycieczke to niech sobie urządzi ta wielokrotność gościa z forum o ciąży. To niewiarygodne że mozna tak się przekomarzać ze soba :-) Mam nadzieję że admin sprawdzi co to za psychol i zareaguje. Musisz kochanie brac systematycznie te psychotropy które lekarz ci przepisal bo jak widzisz toniesz we wlasnej głupocie forumowej.

Gość gość
condoleza to led:D:D

Gość gość
Oczywiscie ze Led !

Gość gość
Nie wytrzymała ataku i oto mamy nowy nick litery:)

Gość gość
Literka ,Hej Ho Wiśta Wio !

Gość gość
literka jest na zebraniu w świetlicy wiejskiej:)

Gość gość
O, widzę, że jestem Led. :-))) :-) Bardzo mi miło bo po paru postach tej Led mam uczucie, ze podobnie mysli jak ja i połowa wpisow. Szkoda, ze ta klonująca sie ma inne zdanie na wszystkie tematy. Wrzuc na luz babo (lub facecie) , szkoda czasu na produkowanie jadu i żółci. pozdro

Gość gość
Taaaa,samo cię wylogowało:O

A kto mnie mial wylogować? O, Boże, jestem juz podejrzana bo mnie wylogowało???! Chorzy psychicznie mają takie traumy. Wszędzie węszą podstęp. Ty też?

12.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dlaczego dns zaraz po tym jak literka podala dane Martu zglosila watek do usuniecia? Czyzby dns byla literka i wystraszyla sie swojego czynu oczko.gif xxxx zgłosiłam bo tak mi się podoba. A co zabronisz mi? Nie jestem Literki i nie mam nic do ukrycia- jakbym miała to bym to zrobiła z gościa, a nie ze swojego nicku. Lepiej dla wszystkich jak ten nędzny temat zniknie. Ileż można się produkować w ten żałosny sposób.

Gość gość
ty jesteś żałosna

Gość gość
Oj ukrywa sie biedaczka czy moze porzucila kafe na rzecz kola gospodyn wiejskich

Gość gość
wojna trwa , drugi dzień :(

Gość gość
na miejscu marty wybrałabym się na ta wioche w kuj-pom i jej kudły wyrwała🖐️

:-) :-) Dlaczego ona jest pseudo? dlaczego "debilka"? Co to jest Bracin? Wyjasnijcie mi, proszę bo naprawde nie wiem co to wszystko znaczy :-) I dlaczego juz dwa razy ktos mi napisal ze jestem literka?

Gość gość
Co to jest Barcin>? już nie rób z siebie większej idiotki niż jesteś, znowu pół dnia na forum pod nowym nickierm Olunia

Gość gość
hahahaha Barcin.... wiocha :-D wieśniaczka led, literki, Ola

tzn. ze jestem też olunią? :-) Nie za dużo tych nickow? Mam wyjscie z tej sytuacji. Napiszmy do admina, nie prosmy o ujawnienie danych czy IP. Zapytajmy czy te wszytskie nicki plus moj pisza z jednego IP, albo z tej samej miejscowości chocby. Przeciez niczego co podlega ochronie prywatności nie zdradzi. Niech tylko potwierdzi lub zaprzeczy czy te osoby ktore podejrzewasz pisza z tej samej miejscowości.Proste, prawda? Bardzo chce zeby odpowiedział, bo męczy mnie (po jednym dniu) ta napaśc, to sledzenie mnie we wszystkich wątkach w ktorych piszę.

Gość gość
a ty wiocha z Barcina hahhaha🖐️

Gość gość
Kujawianka,barcinianka prawie weteryniarka:)

Masakra co tu sie dzieje idiotkami to jesteście wy od pomarańczowych nicków bo anonimowo potraficie a w realu to nawet gęby pewnie byście nie otworzyły pieprzone kafeterianki za 5 groszy. zal mi was i to wy idiotki tu przesiadujcie cały dzień i śledzicie normalnych ludzi. WON KRETYNKI

już tez mnie to wkurza. To jest formu o ciąży a nie o waszych kłótniach. Dajcie ludziom zadawać normalne pytania i normalnie na nie odpowiadajcie a nie głupie tematy typu led to led tamto sraczki i tp.

Gość gość
Piniusiowa ale led bardzo chętnie i niesamowicie aktywnie uczestniczyła w tych tematach:)

To niestety tak samo musze o niej powiedzieć bo jakby o mnie pisali to szczerze miałabym to w d***e i nie udzielalabym się ani nie odpisywała na głupie zaczepki. Kiedyś to było normalne forum a teraz az szkoda wchodzić bo o co byś nie zapytała zaraz cię zjadą.

No, ja jestem zaskoczona poziomem rozmow. Prawie wszędzie ktoś mi dolepia jakis nick i posądza o cos tam, nie mozna swobodnie rozmawiac - jakis ostracyzm na niespotykana skalę. Podejrzewam że to jedna osoba podszywa sie pod rózne ale .. no wszystko ma swoje granice! Napiszę do administracji i poprosze o interwencję. Niech potwierdzą czy te wszystkie wielokrotnie zarzucane mi nicki piszą z jednego IP albo chocby z jednego miasta. To wszystko wyjasni i mam nadzieje że uspokoi te chora osobe. :-) Pozdrawiam Cie. :-)