Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koliuj

smutne

Polecane posty

Gość koliuj

Moj maz nie chce dziecka. Mowi ze mamy czas. Mamy po 30 lat. Ja bym juz chciala.... Co robic? Czy to znaczy ze mnie nie kocha?

Gość gość
Jeszcze nie czas na dzieci.

claude speed masz 30 lat, myślisz że bez miłości byłby z takim próchnem? x Ile ty dziecko masz lat:D?

Salut,co za zaszczyt,dawno cię tutaj nie było hehe:).

Ileż można odpowiadać na te same pytania,ludzie!! Stara baba ze mnie,ale 60 będzie miała moja mama. Z innej beczki,wiesz o tym,że gentleman nie pyta o wiek kobiety?

mnie to nie ineresuje ile ty masz skad jestes i takie tam d**erele chodzilo mi raczej o to, ze czesto gesto czytam z twoich paluchow "dziecko" ,wielka dorosla kobieto :P a do dzenelmena mi daleko wiec moge wszystko a ty nie musisz odpowiadac proste jak drut :P

Może nie wielka,ale dorosła pasuje:).Rób jak uważasz,nie moja sprawa.

Oj tam,nie czepiajmy się szczegółów.Wiesz,że zaszedłeś mi za skórę.

k***a dowodów miłości potrzebujecie ile jeszcze, ludzie? żeby kogoś kochać, trzeba: się z nim ******* dawać się kontrolować, chcieć dzieci (mimo, że się nie chce) ja nie wiem skąd u ludzi takie dziwne wymagania

to dopiero z tylka wzieta teoria, jakby tak bylo jak smiesz pisac to uwierz dalej bym pisal jako "gosc" (pomijajac juz fakt, ze "gosc" byla kobieta ) prowokujac miedzy innymi ciebie :P

Salut,potrafię wyczuć prowokację.Zapewniam ciebie,dla ciebie na pewno jestem za stara:).Zresztą,nie o adoratora chodzi,lecz o miłą i na poziomie konwersację.

ja tak czasem robię, że zakładam z gościa jako facet a potem loguję się i piszę np. Boże, jakie żałosne prowo. po czym "prowo" ma30 stron bo dotyczy seksu.

ksenografia mnie nie musisz o niczym zapewniac ,zapewniam cie po drugie adoratora? mozesz jasniej? a trzy i tak wiem,ze meritum bedzie ominiete i to by bylo na tyle przekrencanie masz wrodzone czy nabyte?:)

Jeśli chodzi o wiek nigdzie nie skłamałam:).Salut,no jak możesz nie wiedzieć kto to adorator;).I nie przypominam sobie,bym coś przekręcała,natomiast"mijanie się z prawdą"to cecha wrodzona naszych polityków,ja do nich nie należę:).

"mów za siebie" jakby to było coś paskudnego ja nie uważam, że to jest złe, to jest śmieszne, a wszystko co śmieszy broken jest pozytywne

brokeninside87 xen, czemu wszędzie piszesz, że jesteś stara,masz normalny wiek, jeśli napisałaś prawdziwy w temacie o pink floydach x Broken,lubię pisać o sobie w ten sposób.Wbrew pozorom tworzę w ten sposób bezpieczną strefę dla siebie,tzw.azyl.