Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie panie, lubicie wpatrywac sie w przystojnych mężczyzn?

Polecane posty

Gość gość

W autobusie, na ulicy. Nie czujecie skrępowania. Czy kobieta odczuwa większe pożadanie wobec przystojnego mężczyzny?

Gość Jezyka
Nie wpatruję sie, dyskretnie spoglądam, a jak on spojrzy to odwracamy wzrok speszona. Im bardziej przystojny tym bardziej sie pesze. No pewnie, ze pożądanie większe jak facet jest przystojny.

Gość gość
na ogół lubię się patrzeć

Gość gość
Czy kobieta odczuwa większe pożadanie wobec przystojnego mężczyzny? ­ Nie, większe pożądanie odczuwa wobec brzydkiego zaniedbanego żula! Głupie pytanie...

Gość gość
co to za pytanie - czy wieksze? patrzenie na brzydala nawet znikomego pozadania nie wywoluje, wrecz odraze pajacu, ile ty masz lat ze takie zalosne i glupie pytania zadajesz, a patrzenie samo na przystojnego w nie kazdej kobiecie wywoluje pozadanie, potrzeba czegos wiecej, moze facet podnieca sie i spuszcza jedynie patrzac na kobiete, ale kobiety tak nie maja, dzieciaku:O

Gość gość
Dokladnie, kobiete nie podnieca patrzenie na faceta. Musi cos do niego czuc, wtedy ten obiekt nabiera jakiegokolwiek znaczenia ktore moze wyzwolic jakakolwiek emocje

Bardzo lubie, ogolnie lubie sie gapic na ludzi, nie tylko ladnych. Pozadania nie odczuwam zadnego na widok przystojniaka. Musi byc cos wiecej.

Gość gość
W Polsce jest wielu przystojnych facetów

Gość gość
a co? szukasz jakiejs ogolnej zasady wg której kieruja sie kobiety w obecnosci przystojniaków? nie wiesz jak interpretować ich zachowanie? jestem czy tez nie jestem przystojny. oto jest pytanie

Gość renika0210
patrzeć,to nie wszystko !!!Facet musi mieć to coś!!!

Gość gość
to ze przystojny to za malo

Gość gość
za mało zeby patrzec? to co musi zrobic? stanac na głowie?:P

Gość renika0210
sprawdź na www.tocosie.pl

Gość gość
a lubicie wpatrywać sie w sufit? czy musicie byc z nim zwiazane uczuciowo?

Gość gość
W Polsce przystojni męzczyżni? żartujesz ha ha ha

Gość gość
Z sufitem zawsze jestem zwiazana uczuciowe, inaczej bym z nim nie mieszkala,osiolkq

Taaak! Uwielbiam spoglądać na przystojniaków, zwłaszcza że w Polsce ich za mało. Niscy, źle ubrani, z brzydkimi twarzami i fryzurami. W większości koszmar.

Gość fiku mikuuu
ja lubię się gapić na brunetne tyłeczki, więc mogę to robić bezwstydnie, bez obawy, że mnie brunet przyłapie ;)

Gość gość
spojrzeć spojrzę, ale wpatrywać się nie będę, chyba, że ktoś ciekawie wygląda (ale wtedy nie musi być przystojny)

Gość gość
Mamy to szczescie, ze mieszkamy w polsce a tu co krok przystojny mezczyzna :-). Polacy to przystojni mezczyzni tylko tacy zamknieci w sobie i bardzo spokojni.

Gość gość
no ba....kto nie lubi! jak bylam w Stockholmie to mi oczy lataly na wszystkie strony, to nie mit ze Szwedzi sa zjebiscie przystojni, i to nie tylko blondyni z niebieskimi oczami, oni po prostu sa wysocy, szczupli a przede wszystkim maja ladne twarze.I do tego grzeczni i kulturalni!Normalnie uczta dla oczu!

Gość gość
i jeszcze jedno, podobnie jak Broken, nie czuje pozadania tylko wrazenia estetyczne i chcialabym takiego miec na wlasnosc, tak jak luksusowy woz

Gość gość
lubie przystojnych

Gość wwandzia
jak jest pewna siebie to na pewno nie, a jak niesmiala i zakompleksiona to raczej nie popatrzy na kogos kto jej sie podoba