Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czekać, nie czekać

Polecane posty

Gość gość

Wiecie co, nie wiem co zrobić. Opowiem o co chodzi. Oboje jesteśmy ok.40. Umówilismy się pierwszy raz jakieś pół roku temu, potem on przestał się odzywać i nagle napisał, że miał wyjazd zagraniczny i że przeprasza i zaprasza na piwo. Zgodziłam się, pogadaliśmy, a potem odwiózł mnie do domu. Czekałam na jakiś odzew, ale nie było. Więc po 3 dniach sama napisałam trochę żartem, dlaczego nie obrał kursu - iść, ciągle iść w stronę słońca lub na wyspy szczęśliwe. Odpowiedział, że następnym razem mogę przygotować listę zachcianek i życzył miłego dnia. I teraz myślę, co zrobić, żeby tak znajomośc rozwinęła się. Chyba powinnam czekać, nie pisać teraz nic. Jak myślicie?

Gość gość
Czekaj.. chodzi o to żeby on mogl gonic króliczka..

Gość gość
Jesteście obydwoje niepoważni albo ten topik to podpucha.

Gość gość
dlaczego jesteśmy niepoważni?

Gość gość
Nie obraź się ale dojrzała baba jesteś a głupiutka jak mała dziewczynka. Chyba masz już jakieś doświadczenie w związkach, żeby wiedzieć, że ten konkretny facet ma cię w du\\pie. Nie pisz nic do niego bo tylko się ośmieszasz. Nie martw się, ten stary ru\chacz jak będzie chciał żonę to sobie poszuka 25 latki. Po co mu 40latka? Brutalne ale prawdziwe. Z Tobą pewnie spotyka się po koleżeńsku. W dodatku to naprawdę widać po jego zachowaniu, że on ma cię gdzieś, zakochany facet by pisał, dzwonił do Ciebie codziennie. A on tego nie robi. Masz 40 lat a jesteś tak tępa? szok.