Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicikicikicia

Historie o duchach.....grrrrrrr

Polecane posty

Gość kicikicikicia

macie może jakieś przeżycia ciekawe "nie z tego świata? " podziele się moimi :) *Mieszkałam kiedyś w wynajmowanym domu , odkąd tam weszłam czułam , że coś jest nie tak ale powiedziałam sobie ,że wariuje z przemeczenia aleeee.... mieszkanie w tym domu było koszmarem schody skrzypiały, ktoś odkrecal i zakrecał wode na dole w kuchni a pewnej nocy moj narzeczony zobaczył "coś" cień w naszej sypialni który połozył się między nami. * kiedyś byłam z koleżanką na plaży , przejścia na plaże są długimi ścieżkami z ławkami po każdej ze stron siedzimy sobie na tej ławce i nagle nie wiadomo skąd wychodzi mężczyzna w długim płaszczu i kapeluszu który rozpłynął się po minucie w powietrzu. duchów zawsze się bałam mam jeszcze kilka przeżyć ::D

Gość gość
jak ktoś umiera staje zegar lub słychać głośne walenie w ściany......

Gość gość
mi się często śnią zmarli kiedy ma się coś złego wydarzyć.

Gość gość
Pewnego dnia w maju lub czerwcu 2012 tego roku, użyłem zaklęcia na wywoływanie duchów. Po Południu wziąłem 2 białe świece, różaniec święty, zaklęcie, na początku bardzo długo modliłem się do Pana Boga, by sprowadził do mnie dobrego ducha, który mi pomoże potem wypowiadałem słowa by wywołać jakiegoś ducha. Jak skończyłem wywoływać i szedłem z górki na dół do domu, to usłyszałem koło lasu kępy przepiękny głos z instrumentu na, którym grała jakaś istota zapytałem się kto to gra i kim jesteś??? i nagle dźwięk uciszył się, myślę że był to duch, później jak szedłem spać to jak obróciłem się w stronę okna to zobaczyłem za oknem na końcu firanki białego ducha, miał białe małe skrzydła, miał kilka włosów i patrzył się na mnie, pomyślałem czego chce??? czy to on wtedy grał na instrumencie w lesie??? myślałem że tą wyobraźnia to przetarłem oczy i otworzyłem i nadal go widziałem! myślałem że to iluzja więc poszedłem do ubikacji i wróciłem i nadal go widziałem a potem nagle zniknął jak się pojawił, wydaje mi się że mogła to być moja siostra z przed 11 lat kiedy była chora i umarła, myślę że jest koło mnie i chodzi za mną, bo jak jestem koło krowy to krowa bardzo głośno muczy wiecie o co chodzi tak jakby widziała tego ducha...

Gość gość
Jak to ''modliłeś się do B/ oga ''zeby Ci przyslał ducha? Przecież wywoływanie duchów jest grz/ chem przeciw pierwszemu przykazaniu.

Gość gość
Moja babcia mi opowiadała jak ona i jej siostra co ileś nocy widywały w koncie swojego pokoju człowieka w kapeluszu. Nie wiadomo co to było. Ale ona i jej siostra właśnie przez to wydarzenie uwierzyły w duchy.

Gość GOŚĆIÓWA
a mnie najbardziej zastanawia to dlaczego duchy widuje sie głównie w nocy??? sa wtedy bardziej aktywne czy to mózg płata nam figle?

Gość gość
. nie bedziesz mial Bogów cudzych prze demną ok. ale ja nie modlilem sie do innego boga tylkko tego jedynego .

Gość kubek z kawa
piszcie piszcie jestem ciekawy .

Gość gość
tylko że ten jedyny zakazał wywoływania duchów, poczytaj Bi/ blię.

Gość galaretka pomaranczowa
ja właśnie słyszałam, że nie chodzi się na cmentarz w nocy bo duchy sa wtedy bardzo aktywne i czerpia z nas energie

Gość absudhaha
;/

Gość f1423674
wszyscy się wstydzą :D