Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Ja to dopiero mam szczera tesciowa, mam 3mies synka, ktory bardzo malo spi w dzien, zapytalam czy nie przypilnowalaby go przez 15 min to ja wzielabym prysznic szybko, to ona na to: po co? Przeciez i tak nigdzie nie wychodzisz

Gość gość
ludzie mają większe problemy, kąp się gdy dziecko śpi.

Gość gość
Szczera :-) ciesz sie że czasami wpada do was bo moja ma nas totalnie w d***e.

Gość Hamilton and Hamilton
sa tesciowe pomocne i malo pomocne sa tez takie dla ktorych twoj fakt istnienia jest ujma na honorze sama sobie zaklasyfikuj te pania

Gość gość
wniosek jest taki: nie radzisz sobie chciałaś obrobić doopę tesciowej, ale ci nie wyszło :-P

Gość gość
ja tez nie wiem po co - wkladasz w nosidlo i bierzesz do lazienki - malo ktora tak robi?!

Gość gość
dla mnie tesciowa to osoba ktora zawsze bedzie miec pretensje ze zabralam/as jej synka. Dlaczego dziewczyny czesciej narzekaja na tesciowe niz mezczyzni. Powinna Ci pomoc przy dziecku jesli o to prosisz, w koncu to wnuczka czy wnuczek , a i ludzka przysluga.

Gość gość
ale masz tesciowa, moja to tam problemu by nie robila,zeby posiedziec te 20 min z dzieckiem, w koncu to jej wnuk.

Gość gość
a moja tesciowa jest taka ze gada co jej slina na jezyk przyniesie. tak jak dzis . rozmowa tel. cos tam powiedziala. za j\kilka minut dzowni i mnie przeprasza jesli cos mi powiedziala.