Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam do was bardzo trudne pytanie

Polecane posty

Gość gość

hey mozecie pomoc? potrzebuje jakiegos sloganu ktory pasowalby do pewnego przedmiotu (niewazne co to jest - ma to byc slogan ogolny). Przedmiot ma za zadanie przyniesc zyski swojej firmie / producentowi Na razie mam "dobry wybor" "wybor przyszlosci" poratujcie

Gość gość
inwestycja w przyszłość

Gość gość
Tez, dzieki,choc wolalabym aby nie kojarzylo sie z funduszami UE :D

Gość gość
a ile płacisz za pomysły? a może chcesz, by ktoś za ciebie pomyślał a ty kasę zgarniesz? szukasz frajerów?

Gość gość
Po pierwsze, nie ma obowiazku podpowiadac. Po drugie, nie ma szans zgarnac kasy za takie haslo. Po trzecie, tak naprawde nie chodzi o przedmiot, ani o produkt, ani nawet o prace na zaliczenie. Po czwarte - napij sie meliski.

Gość gość
Po piate - 99% hasel ktore tu zostana wpisane i tak mi sie nie przyda, ale moze cos mnie oswieci. :P No w sumie moglam inaczej sformulowac pytanie :)

Gość gość
"inwestycja w przyszłość" wcale nie kojarzy się z funduszami UE - raczej z funduszami w ogóle jakies zboczenie masz?

Gość gość
Nie, nie mam, dokladnie takie haslo jest w jednym z produktow unijnych :)

Gość gość
A dlaczego uważasz, że twoje pytanie jest trudne? Może ono jest trudne tylko dla ciebie? Dla mnie, szczerze mówiąc nie tu nie ma trudnego. Ale takie wymyślanie kosztuje, Bye.

Gość gość
Generalnie jest strasznie oklepane. Ale i mi tez same oklepance przychodza do glowy. No nic, i tak predzej na cos wpadne niz wy :) ale dzieki tym co pomogli, a konkretnie tej jednej osobie co probowala ;)

Gość gość
Jest trudne dla wiekszosci osob na forum, bo wiekszosc na forum ma pewne problemy z kreatywnym mysleniem a nawet czytaniem ze zrozumieniem :) Bye :P

Gość gość
p.s. ja jakos nie mam problemow z dzieleniem sie pomyslami, tym bardziej jak sa to jakies p*****ly. Podobnie nie mam problemow z dzieleniem sie wiedza. Ale jak nie chcesz to naprawde nie musisz, tyle, ze watpie, bys o czymkolwiek mial pojecie, tylko podjudzasz :D

Gość gość
zapomniałeś o Bye :)