Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy puszczacie bąki przy swoim partnerze?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie czas start

Gość gość
ja zaczolem puszczac po msc zwiazku :P no co bak rzecz ludzka

Gość gość
ja przy mezu puszczam bąki :D on tez nie jest mi dłużny :) dla nas baki to normalna sprawa brzuszek musi sie odgazować :)

Gość gość
a ja jestem lat w zwiazku i wstydze sie przy nim puszczac bąki

Gość gość
dobry temat, aczkolwiek śmierdzący 🖐️

Gość gość
Kobiety nie puszczają bąków :o

Gość gość
Broken zaloguj sie, wiem, ze pierdzenie cie kreci

Gość gość
A niby dlaczego mialabym zmuszac mojego faceta do wachania smrodu...? Akurat nie boje sie ruchu wiec dojscie do toalety nie sprawia mi klopotu wogole...Nawet by mi do glowy nie przyszlo cos takiego...Domyslam sie jednak ze co niektorym takie rzeczy jak wspolne obdarzanie sie gazami jest w zwiazku konieczne...cyt,, tak cie kocham, ze musze odddychac tym samym powietrzem co ty....." no przeciez wiadomo ze ludzi w związku powinno duzo łączyć ;) .......fuj....

Gość gość
nigdy. Żyjemy razem 3 lata i przelamalismy wszystkie tematy tabu ale z kultury nie puszczam w towarzystwie, wiec****artnerowi oszczędze.

Gość gość z wcześniej
Absolutnie nie. Nie wyobrażam sobie jak można tak robić przy innych.

Gość Dziwny gość
No to was teraz zaskoczę:-) Ja aktualnie jestem sam, ale marzy mi się taka dziewczyna na luzie, która nie wstydzi się puścić bączka, z którą można się razem pośmiać ;-) Oczywiście kultura swoją drogą i nie mam zamiaru z niej rezygnować, ale temat tabu odnośnie gazów chciałbym żeby nie istniał. Może i dziwny jestem, ale wychodzę z założenia, że w sumie po co ma dziewczynę brzuszek boleć, jak może sobie na luzie ulżyć, przecież i mi to nie przeszkadza :-)

Gość Dziwny gość
Draco Na twarz to może trochę przegięcie, ale lubię jak dziewczyny pierdy ą - jakkolwiek to brzmi :-D A nie uważasz, że to trochę hipokryzja tak uważać? W końcu każdy sięoodżywia, ma przemianę materii i takie same skutki z nią związane. Dlaczego więc pierdnięcie faceta ma być ok, a jak kobieta to zrobi to zaraz jest Fuuuj? :-(

Gość gościarastara
Kiedyś byliśmy w pozycji "na łyżeczkę" czyli on z tyłu, i puściłam bąka, takiego solidnego, tak od serca, i nieomal mu wtedy jajcusiów nie uwało - tak mówił.:P Od tego czasu nie puszczam, bo co mi z faceta bez tego co mu tam dynda, i jest takie miłe!;)

Gość Dziwny dość
gościarastara :D Ale nikt Ci nie każe przecież za każdym razem w ten sposób bąków puszczać przy nim :P Możesz przecież tyłeczek w drugą stronę odwrócić i wtedy nie ucierpi ;) A zresztą gdyby nawet to choćby nie wiem jak potężny to był bąk to raczej nie ma opcji żeby facetowi krzywdę zrobiło :D Jakiś nadwrażliwy jest i tyle ;)

Gość gościarastara
Dziwny dość W drugą stronę puszczać bąki też ryzykowne - śpię od ściany, więc tapeta by mogła sfrunąć czasem, a obrazki to już na pewno, ruina by była i tyle. A i sąsiedzi do sztabu kryzysowego na bank by zadzwonili, podejrzewając tsunami w okolicy;)

Gość Dziwny gość
gościarastara Przesadzasz :-D dobry bąk nie jest zły ;-)

Gość gościarastara
Dziwny dość Nie przesadzam, kiedyś po porządnym bąku zgasło światło, a jak sie okazało później, to w całym bloku!:P Ale to było kiedyś:(,... dziś to wspomnienia tylko.;)

Gość Dziwny gość
gościarastara Zatem musisz częściej bąki puszczać :-D Bo jak za rzadko to robisz, to się kumulują i jak już taki gigant wyleci, to są skutki tego jakie są. Dlatego lepiej częściej, wtedy upuszczasz ciśnienie na raty i wtedy są niegroźne :-P

Gość gość
puszczam co noc

Gość gość
moje pachną ładnie więc mogę :)

Gość gość
ja sie krepuje a on pierdzi jak stary marynarz

Gość gość
a co mam biegać do kibla co pół godziny po to jest związek,żeby takie rzeczy były normalnośćią

Gość gość
bąki to transakcja wiązana :D bierzesz sobie partnera/partnerkę do domu, to musisz liczyć sięz tym, że i jej/jego bąki przyjdzie Ci wąchać od czasu do czasu :classic_cool:

Gość bekony trzy
ja z moim partnerem jestesmy juz na tyle długo razem, ze nie sposob czasem powstrzymac przypadkowego bączka. oczywiscie nie robe z tego z premedytacją czy w twarz, ale jesli mi sie zdarzy to nikt z tego powodu nie cierpi. przeciez mieszkamy razem to co, mamy udawac ze sprawy fizjologiii dla nas nie istnieja? moim zdaniem to fałszywe i nie wróży dobrze na przyszłość, facet musi mnie akceptować z moimi bąkami i tyle.

Gość acordeon
Dlatego trzeba brać sobie partnera luzaka,a nie ą,ę,ję bułkę przez bibułkę.Po to jesteśmy parą akceptującą się bekanie,bąki,i śmierdząca kupa to towarzysze na całe życie więć tylko nienormalni robią z tego problem