Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam od niego odejsc?

Polecane posty

Gość gość

Witam... mam pewien problem. JEstem w związku od prawie 4 lat z chłopakiem, któremu zdarza się do mnie odzywac bez szacunku... Ogólnie jest dobrym człowiekiem, jest bardzo uczynny, wrazliwy, bardzo kocha zwierzęta,jest zaradny, lubiany. Jest mi wierny,jestem jego pierwszą dziewczyną i miłością,on dla mnie też,. Czesto okazuje mi uczucia, JEst abstynentem 100% , nie pali. nie zarzywa^^ jedyna glupota to to, ze bierze sterydy. JEdnak jego najwiekszą wadą jest to, ze jest bardzo nerwowy i wybucha. Jak jego ojciec. Nie przebiera wtedy zbytnio w słowach i nie zważa na to czy stoi przed nim matka, babcia, czy ktos obcy(obojetnie jaka plec i wiek) Przy mnie powiedzial do matki spier..stąd nie wpier.. się. Do mnie powiedział w złosci ty k***o;/ fakt , ze wczesniej powiedziałam mu coś co zle zrozumiał, ale to go nie usprawiedliwia.Nie wiem co mam zrobić z jednej strony kocham go i wiem ze on mnie kocha, ale to ze zdarza mu sie tak odzywac nei daje mi spokoju. Nie ma ideałów a on ma właśnie tylko tę jedną wadę, że nie potrafi nad sobą zapanować jak się zezłości , jesli nie ja jestem powodem wtedy mi mówi proszę cie nie zwracaj uwagi. Powinnam od niego odejsc?

Gość gość
nie bedziesz z nim szczesliwa, ja tam mialam i sie rozwiodlam, to bylo nie do wytrzymania po slubie, ordynarny chamski podly gnojek

Gość gość
A z jakiej pochodzi rodziny ? Z patologii ? Był dreczony w przeszlości ?

Gość gość
ojciec go bił w ramach kary

Gość gość
Moze jeszcze nie wszystko o nim wiesz ...może przeszedł dzieki ojcu piekło .. Moze terapia DDD by mu pomogła .

Gość gość
i tak sama zdecydujesz, napewno wyjdziesz za niego a potem bedziesz sie zastanawiac jak odejsc i bedziesz tu pytac co zrobic, kobieta musi szczesliwa wychodzic za maz i nie bac sie faceta

Gość gość
Też mi sie wydaje,że się nie zmieni. Z czasem będzie tylko gorzej. Mój też jest dobry i w ogóle ale jak się kłócimy to potrafi wypomnieć nawet to,że kupił chleb, i w ogóle gadac głupoty a tak to do rany przyłóż . Po slubie wyjdzie jaki jest na prawdę. Ja mysle o rozstaniu bo z tego chleba nie będzie

Gość gość
zawsze kiedy rozmawiamy o slubie on mowi ze to tylko formalnosc, ze slub tak naprawde niczego nie zmienia ale jesli bym juz chciala to cywilny...

Gość gość
oj dziewczyno marnie to widze, nawet ze slubem chlopina ma problem, skoro dla niego obojetne czy ma slub czy nie to niech poprostu zrobi to dla ciebie i pojdzie do urzedu

Gość gość
wiesz jestes mloda a ja juz stara doswiadczona, jakbys pisala o moim bylym, jego ojciec ta sama bajka, nerwy przeszly na syna albo juz od urodzenia mial to w genach, zal mi cie bo wiem co bedziesz przechodzic, na 100 procent nie zmieni sie i bedzie jeszcze gorszy, ja mam to za soba dawno i nawwt jakby ktos dawal mi miliony zebym do niego wrocila to nie wezme nawet miliarda