Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozlegulowany cykl po odstawieniu tabletek, problem z rozpoczęciem opakowania,.

Polecane posty

Gość gość

8 m-cy temu odstawiłam tabletki, raczej bez większych powodów, poza tym, że seks był wtedy bardzo rzadko i wystarczała prezerwatywa. Teraz ze względu na cerę, częstotliwość współżycia chciałabym na nowo zacząć brać tabletki anty, które brałam przez 6 lat. 6 lat temu przed stosowaniem tabletek, okres zaczynał się u mnie standardowo, czyli plamy krwi na bieliźnie, ale było widać, że to krew. W trakcie stosowania tabletek i w trakcie 7 dniowych przerw, również było normalnie, czyli około 3 dnia przerwy występowała miesiączka. To co mam teraz po odstawieniu, to coś zupełnie innego. Czuję się jak na okres, boli mnie brzuch, ale okres zaczyna się pojedyncza brązową plamką i te malenkie plamki utrzymuja sie przez 2-4 dni, dopiero potem kilka dni okresu i znowu plamki. Teraz to nawet było zupełnie inaczej, bo najpierw 1 plamka, potem 5 dni nic, potem kolejne plamienie i po 3 dniach okres. Kiedy w takiej sytuacji przyjąć 1 tabletekę, żeby od razu być zabezpieczoną?

Gość gość
1 dzien miesiączki to pierwszy dzień regularnego krwawienia, nie plamienia, zwłaszcza na brązowo