Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co ja mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Jest pewna laska w moim wieku...oboje się sobie podobamy. Gdy mijamy się w pracy nasze oczy się zawsze spotykają. Widze czasami jak na mnie zerka i wg te sprawy(zainteresowanie), patrzy na mnie tak głęboko. Jest bardzo ładna, ja też niczego sobie. Wiem że podobam się wielu kobietą ale jestem dość nieśmiały, co mnie bardzo boli. Chce mieć wkoncu dziewczynę po długiej przerwie. Postanowiłem zagadać. Na przerwie przysiadłem się do jej stolika. Chciałem już mówić "czesc" ale rozmawiała przez telefon, więc postanowiłem jej nie rozpraszać. I tu nastąpił finał, zakończyła z kimś rozmowę, wstała, popatrzyła mi w oczy i poszła :/ nooo jpd !!!! Są dwie opcje. Albo ja coś sobie ubzdurałem. Albo ją onieśmielam. Chłopak powinien pierwszy zagadać, nadarzyła się okazja a ona uciekła. I nie wiem co mam robić, próbować dalej? Nie chce żeby skończyło sie tylko na patrzeniu w oczy....dziewczyny pomocy :(

Gość gość
no pewnie, ze startuj. Kolejnym razem jak nadarzy się okazja to znów się przysiądź, pogadaj o jedzeniu i jakos sie zacznie

Gość gość
Boje się ze znowu bedzie taka akcja. I wtedy zacznę ją traktować jak powietrze bo wyjde na idote. Może ma kogoś a ja jej się tylko podobam :/

Gość gość
a ile macie lat?

Gość gość
:D ten od ą :D kobietą ,, obiadą-obiad

Gość gość
a wogóle to rozmawiacie ze sobą czy tylko się mijacie.

Gość gość
zacznij rozmowe na jakis temat zwiazany z firma

Gość gość
po pierwsze jak chcesz się dosiąść do czyjegoś stolika wypada zapytać , czy można się dosiąść. Jak widziałeś że z kimś rozmawia przez telefon to nie wypada się dosiadać bo może być to dla niej krępująca sytuacja może rozmawiać np. z ginekologiem lub na temat dla niej niezręczny i nie ma ochoty żeby ktoś słyszał jej prywatną rozmowę. Może właśnie dlatego wstała i odeszła od stolika bo musiała chcąc cie chcąc skończyć rozmowę przez telefon. A na przyszłość jak ci się podoba to po prostu podejdź zagadaj np. Cześć jestem Paweł (np.) widzę że pracujemy w tej samej firmie a jeszcze nie mieliśmy okazji porozmawiać, czym się zajmujesz... itp. pierdoły może uda ci się zaprosić ją na kawę jeśli okaże się że chętnie z tobą rozmawia. Jeśli będzie zdawkowo odpowiadać i unikać kontaktu wzrokowego to nie proponuj kawy za pierwszym razem, Po kilku rozmowach w pracy sam wyczujesz czy ona faktycznie jest tobą zainteresowana, czy raczej szybko ucieka. Każd dziewczyna jeśli będzie zainteresowana znajomością będzie szukała z tobą jak najczęstszego kontaktu do rozmowy, będzie patrzyła prosto w oczy, próbowała kokietować, będzie sie do ciebie uśmiechać itp. Jeśli nie zauważysz żadje z tych oznak to sobie podaruj.

Gość fhkhk
zagadaj- tylko na przyszlosc nie pisz z nia smsow albo maili bo jak zobaczy twoja otrografie to nici z *****nka:)

Gość gość
Pisalem to z telefonu wiec sie odczep.

Gość gość
"podobam się kobietą" kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą kobietą

Gość gość
dokładnie to ju zjego kolejny tm z ą :D

Gość gość
jedno słowo i tyle krzyku. mogł napisac babą ! wredne szuje co ma piernik do wiatraka, temat jest inny niż ortografia, bo jakaś wielmożna "dama" z krzywymi zębami sadzi się do jedonego słowa, takie jak ty wżucamy do jednej szufladki z napisem, w******* i zostawić

Gość gość
pewnie nauczycielka polskiego i nikt jej nie dy/ma

Gość gość
Ma chłopaka, a potwierdzenia swojej atrakcyjności wypatruje w oczach wszystkich, jak leci. Kompleksy. & A potem, jak jej mąż będzie jeździł na ryby i ją zaniedbywał , ta z bezsilności będzie się ślinić do wszystkich facetów, którzy na sekundę zwrócą na nią uwagę. Będzie się narzucać i robić z siebie głupią. A podk****one żony będą ją chciały na furze gnoju, jak Jagnę wywieźć. Takie to Pocztówki.

Gość gość
Nie spojrzała mi w oczy dzisiaj. Juz wiecej sie do niej nie dosiąde. Mam juz inną na oku tym razem z******ta brunetka.