Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli mnie to

Polecane posty

Gość gość
raczej z nią skoro się puszczała na prawo i lewo po ślubie cywilnym bo cywilnym ale jednak

Gość gość
doradźcie mi co mam zrobić??? pogodzić się z tym że nigdy nie będę dla niego najważniejsza?

Gość gość
Znam szmatę,która kochankowi wmawiała,że żona zdradziła go i ma dziecko z drugim.Chciałoby ś****wo grać I-wsze skrzypce.. Śmiech na sali.Za wszelka cenę chciała być tą ważniejszą. Podobnie jest autorko z tobą.Przegrywasz na przedbiegu z jego dzieckiem.!!!!!Podoba mi sie twój facet.

Gość gość
ja nikogo tu w nic nie wrabiam i nie o to chodzi chodzi o to że nie mogę się z tym pogodzić czyli twierdzisz że najważniejsza dla niego nie będę nigdy? zawsze swoje dziecko pomimo że to wpadka i ma je z inną kobietą będzie stawiał na pierwszym miejscu?

Gość gość
co Ci dziecko przeszkadza?? boze jakas strasznie zakompleksiona i niezrównoważona musisz być skoro trzęsiesz się ze strachu przed dzieckiem. i jeszcze pewnie byś chciała by całkowice zerwał z dzieckiem kontakt co? mam nadzieję, że facet znajdzie sobie normalną kobietę

Gość gość
To jest ojciec !

Gość gość
A co za różnica z kim je ma i czy to była wpadka czy nie? Śmieszna jesteś.

Gość gość
ja śmieszna? bo potrzebuję dobrego słowa wsparcia pomocy ? porady? to jest dla ciebie śmieszne może jeszcze mnie obrażać zaczniesz?

Gość gość
Cienki Boluś z ciebie!Córcia zawsze będzie dla niego najważniejsza,a on dla niej.Wpadka ,nie-wpadka,byli małżeństwem. Żałosną babą jesteś,byłby ostatnim głupkiem,gdyby przyszłość wiązał z tobą.Nie masz szans,niestety.

Gość gość
wiesz co? to ja współczuję twojemu przyszłemu mężowi o i w ogóle znajdziesz z takim nastawieniem do ludzi thx za pomoc

Gość gość
Sama się obrażasz swoimi wypowiedziami. Dziecka chcesz się pozbyć? Mam nadzieję, że on się o tym dowie. Ile Ty masz lat? 15? Wziełaś faceta z bagażem, dziecko będzie w Waszym życiu ZAWSZE. Jak Ci to nie pasuje, to się rozstań. I ma rację ktoś wyżej, musisz być strasznie zakompleksiona, że jesteś tak zazdrosna i masz obsesyjne myśli o dziecku :) Rozumiałabym niepokój gdyby łączyły go jakieś dziwaczne relacje z byłą ale dziecko?? Na szczęście facet określił swoje stanowisko, bardzo dobrze, że jest kimś więcej niż ojcem na papierze.

Gość gość
mm ma się dobrze,mamy córkę i wiem o czym piszę a ty żyj złudzeniami,to nic nie kosztuje

Gość gość
tak ale to wasze dziecko wspólne a nie twojego męża i jakieś innej kobiety

Gość gość
proszę napiszcie czy ja jestem dla niego najważniejsza czy jego dziecko? //// co za debilne stworzenie JEGO DZIECKO jest jego światem i będzie!

Gość gość
ciekawa jestem czy tak łatwo każdej włącznie z tobą byłoby zaakceptować to że twój facet ma dziecko z inną ja bym miała zawsze to światełko w głowie

Gość gość
Ale czy ktoś Ci każe być z tym facetem?? Jeżeli nie akceptowałabym, że ma dziecko z inną to bym z nim nie była. Proste.

Gość gość
aha a ja to nie? ja jestem nieważna??? wiesz co po tym co napisałaś/eś to mogę stwierdzić że to ty jesteś debilnym stworzeniem a nie ja

Gość gość
nie wiąż się z rozwiedzionym,dzieciatym facetem,nie będziesz miała problemu

Gość gość
:D autorka jest psychiczna, nie ma co z nią dyskutować, oby ten biedny facet sie w pore zorientowal

Gość gość
tak tylko że ja naprawdę bardzo go kocham

Gość gość
wiesz co sama jesteś psychiczna i szczerze mówiąc to pewnie nawet nie macie zielonego pojęcia o czym ja piszę więc faktycznie szkoda na głupie gadki z wami czasu

Gość gość
taaa, bardzo go kochasz? gdybys go bardzo kochala to szanowalabys jego potrzeby zwiazane z dzieckiem i jego milosc do dziecka, a ty widzisz tylko czubek swojego nosa zakompleksiona dziewucho :D

Gość gość
a i jakbyś chciała wiedzieć to on o tym doskonale wie

Gość gość
Durna babo, on kocha swoją córkę,a córka jego Gdybyś go kochała,to nie zadawałabyś kretyńskiego pytania"Czy mnie bardziej"? Ty juz tego dziecka nie cierpisz.Płytka jesteś.Kopnie cię szybciej niż myślisz.

Gość gość
wiesz co ? jego kocham i jak najbardziej szanuję ale jego dziecka nie zamierzam bo ono mnie kompletnie nie interesuje wręcz mi przeszkadza

Gość gość
niby dlaczego miałby mnie kopnąć??? skoro ja go kocham i jestem wobec niego w porządku a on mnie też??? bo już teraz nie kapuję

Gość gość
Jestes juz przegrana.Dostaniesz takiego kopniaka w d**ę,że z wielkim hukiem pierd.........Oby najszybciej!Nie żal mi takich zimnych suk.

Gość gość
zimnych suk? i kto to mówi

Gość gość
ale dziecko to nie smiec do wyrzucenia i na szczęscie nie masz nic do gadania w kwestii jego kontaktów z dzieckiem :) zwijaj się dalej ze złości i kompleksów, aż on pozna kobietę, która będzie na tyle pewna siebie i swojje atrakcyjności i nie będzie konkurować z dzieckiem :D wtedy już możesz się pakować i to ze TY go kochasz nie będzie miało znaczenia

Gość gość
ja nic takiego nie napisałam ze z jego dzieciakiem konkuruję ja tylko powiedziałam co czuję i że ciężko mi to wszystko ogarnąć i tyle a od razu widać ile wy macie lat skoro zaraz zabieracie się za krytykowanie kogoś i obrażanie tylko dlatego że mam pewien problem dziękuję za rozmowę