Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaaaaaaaaa

ciąża???

Polecane posty

Gość panikaaaaaaaaa

jestem obecnie w 20 dniu cyklu, (11.04), tydzien temu (04.04) współżyłam z chlopakiem w dni płodne z prezerwatywą, na szczęście nie było żadnej wpadki, tzn. nie pękla, nie zsunela sie + skonczyl po za mną. Jednak obawiam sie ze moglo jakos dojsc do zaplodnienia, poprzez nie wytarte rece czy cos podobnego. A zmierzając do rzeczy mam teraz dziwne objawy... może sobie je wmawiam, ale boli mnie jajnik,mam biało-przezroczysty śluz, rano jak wstałam zrobilo mi sie ciemno przed oczami a potem piszczalo w uszach... piersi mnie niby nie bolą, ale wydaje mi sie ze są nabrzmiale, jednak nie są czule na dotyk, prawie ich nie czuje:O mogłam sobie wmówić ciąże?

Gość panikaaaaaaaaa
dodam że boli mnie krzyż również... :(

ilodniowe masz cykle? czy sa regularne? wiesz kiedy powinien zakonczyc sie ten cykl?

Gość gość
nie jestes w ciazy. Ja od 2 lat nie stosuje zabezpiecznia, tyle ze we mnie nie konczy i w ciazy nie jestem:)

Gość panikaaaaaaaaa
28,29 dniowe cykle :) Wkręciłam sobie chyba te objawy prawda? :) ale zastanawia mnie to omdlenie rano, co to moglo być :/? Bo np. śluz normalna sprawa, a ból krzyża i jajnika??

Gość panikaaaaaaaaa
dodam jeszcze ze przy tym porannym omdleniu na lewej piersi wyszła mi dość wyraźna żyła, tak jakby sie wypuklila ale juz jest normalnaa

Gość gość
Mozna sobie wmowic ciaze, kiedys poszlam do ginekologa to stwierdzil ze mam urojona ciaze, mialam zaburzenia hormonalne, pragnelam dziecka, okres spoznial sie przez prolaktyne, juz myslalam ze zaszlam, zaczekam czuc zapachy jeszcze bardzuej, mialam mdlisci, ciady nie vlbylo

Gość gość
tydzien od okresu aty bzdury wypisujesz mala,na tym etapie nawet nie doszłoby do zagnieżdzenia a co mówic o jakiś objawach ciazy

Gość gość
niedługo bedziecie przez dotyk zachodzić głupie małolaty

Gość gość
dodam jeszcze ze przy tym porannym omdleniu na lewej piersi wyszła mi dość wyraźna żyłaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dziękuję ci kochana,rozbawiłaś mnie do łez:D

Gość gość
witam , mam podejrzenia że jestem w ciąży ale potrzebuje waszej pomocy, okres spoznia mi się juz 9dni, ale biore również pod uwage to iż może być to spowodowane stresem ponieważ od około miesiąca mam poważne nerwy w pracy, przez które nawet nocami nie sypiam , dodatkowo tydzień po ostatnim okresie strasznie bolała mnie głowa przez tydzień lecz myslalam ze spowodowane jest to pogoda lub cisnieniem , nigdy dotad jednak takich bolow nie mialam , przy okazji okolo tydzien po okresie dostalam jednodniowego plamienia ktorego nawet w ciagu dnia nie zauwazylam dopiero wieczorem przed kapiela, czy to mozliwe ze jestem w ciazy? Dodam ze robilam test jeden wieczorem drugi rano oba negatywne ... od czterech miesiecy nie uzywam plastrow antykoncepcyjnych a od okolo 7 miesiecy tabletek z mezem uprawiamy seks przerywany. Co o tym myslicie, nie wiem juz co myslec...

Gość gość
Myślimy,że jesteś zapylona,no na serio:O

Gość gość
tylko dlaczego testy wychodza negatywne ? .... :/

Gość gość
Bo są fałszywe:O