Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosc mojego zycia

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego?

Gość adam 30
nie mam żadnych znajomych nic nie jestem wart

Gość gość
napewno jestes cos wart

Gość gość
nie masz kobiety?

Gość adam 30
nie mam

Gość gość
Nawróć się. Pomódl się szczerze do Jezusa. Mnie pomógł. Pomoże i Tobie.

Gość adam 30
nie wierze w Boga

Gość gość
mi jakos jezus nie pomaga

Gość gość
co cie trapi adamie? napisz

Gość gość
Czemu nie wierzysz? On Cię Stworzył i Cię kocha tak jak nikt na ziemi. On nadaje sens życiu. Nawróciłam się i wierz mi życie jest piękne.

Gość adam 30
jestem sfrustrowany nikt mnie nie kocha nie mam nikogo bliskiego dla nikogo nie jestem ważny

Gość gość
A konkretnie jaki masz problem?

Gość gość
Ale jestes zdrowy. I młody. A ja rowniez jestem sama ale jestm chora od roku i 3 lata brakuje mi do 40. To ze sie nawrocilam to jest najlepsz rzecz jaką w zyciu zrobilam. Milosc ludzka jak sam wiesz przemija. Boska nie.

Gość gość
co to znaczy nawrocic sie?

Gość gość
nawrocic sie to przestawic sobie umysl, autorze czemu jestes sam?

Gość gość
Nawrócić się Tzn. uwierzyć, że J/ezus chodził po ziemi, uzdrawial tłumy i nauczał o Swoim Ojcu - Bogu Stwórcy Nieba i Ziemi i życie wg Jego zasad, które za sprawą męczeńskiej śmierci J/ezusa i Z/martwychwstania doprowadzają po śmierci naszą wieczne dusze do Raju z J/ezusem, gdzie nie ma chorób, bólu i cierpienia. Dlatego Bóg nas Stworzył z miłości i do miłości.

Gość gość
00.50, wiesz nie kapuje, i to jest nawrocenie? jakos mnie to nie satysfakcjonuje ta wypowiedz twoja

Gość gość
dla mnie nawrocenie to brzydkie slowo, ktore tylko drazni, poprostu trzeba bylo napisac- zblizyc sie do boga, rozmawiac z nim, kochac go, zaufac mu, widzisz? ja ladniej to ujelam a nie jestem jakas tam zatwardziala katoliczka

Gość gość
Jak myślisz - dlaczego jesteś tu na ziemi? Dlatego, że jest taka Wola Boga, który Cię kocha jak ojciec swoje dziecko, który odda nawet życie. I Bóg tak zrobił. Oddał życie za nas byśmy, gdy w niego uwierzymy żyli wiecznie. Nie ma większej miłosci jak ta, gdy swoje życie odda sie za przyjaciela swego. Tak Bóg zrobił. Dla każdego człowieka, ktorego Stworzył.

Gość gość
gość dla mnie nawrocenie to brzydkie slowo, ktore tylko drazni, poprostu trzeba bylo napisac- zblizyc sie do boga, rozmawiac z nim, kochac go, zaufac mu, widzisz? ja ladniej to ujelam a nie jestem jakas tam zatwardziala katoliczka xxx Bardzo ładnie ujęłaś :) Nawrócenie - myślałam, że to nie jest brzydkie słowo ;)

Gość gość
00.50, wiesz nie kapuje, i to jest nawrocenie? jakos mnie to nie satysfakcjonuje ta wypowiedz twoja xxx Inaczej: uwierzyć, że istnieje Bóg i żyć Jego Przykazaniami wg Bibli. Teraz może być? :)

Gość gość
Nie mieszajcie człowiekowi w głowie z jakimiś bogami widzisz Ty się nawróciłaś a ja się odwróciłem i jest mi lepiej bo nie tracę czasu na bezsensowne latanie do kościoła

Gość gość
Latanie do koscioła tylko dla niedowiarka jest bezsensowne bo nie zna celu. Osoba która wierzy widzi cel i sens w oddawaniu należnej czci Stwórcy Swiata - Osobie, która stworzyła nas i wszystko z miłości do nas.

Gość gość
Co daje nawrócenie - oprócz szczesliwego wiecznego zycia po dokonaniu żywota? Daje spokój serca i radość życia i nadaje sens i cel życiu. Naturalny antydepresant :)

Gość gość
Co ty do mnie rozmawiasz do mnie człowieku naukowo jest udowodnione że nie było i nie ma Boga a te całe światło betlejemskie to zbliźenie dwóch planet ale ciemnogrodowi czarne wmawiają to setki lat a ciemnogrod łyka jak młoda ku(rw)a świeżą sperme

Gość gość
Z******ty antydepresant jak patrze na batmanów to nóž się w kieszeni otwiera

Gość gość
Ha ha ha świetny cel uwierz że ja mam o wiele ciekawsze cele niż życie w ciemnogrodzie

Gość gość
No i nie popełniam błędu jaki popełnili moi rodzice i nie wychowuję dziecka w ciemnogrodzie i kościoły zna z telewizji lub jako zabytki