Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla Polaków 30 letnia kobieta to już stara panna...

Polecane posty

Gość gość
nie dość ze romantyk to jeszcze marzyciel, hahah posiadanie kobiety mu sie ubzdurało, posiadac to sobie mozesz gazete i piwo gnomie

Gość gość
ciężko znalezc dziewice po 30 stce :D

Gość gość
jak jakaś napisze ze dziewica to zaraz będzie ze gruba i paszczur, ot takie zaściankowe myślenie :D

Gość gość
"a będę miał, będę, bo finansowo coraz lepiej stoję usmiech.gif a gnomem jest twój stary" XX chyba twój a od mojego sie odp*****l

Gość gość
Gdy gaśnie pamięć ludzka ,dalej mówią kamienie ...

Gość gość
stereotyp polaków... Już nie te czasy...

Gość gość
tylko ze niestety, nie wszystko idzie jak po masle.o ile 30+pragnie wylacznie 18-20,ewentualnie max 25 to 18-20,ewentualnie max 25 woli 20+.w tej sytuacji sa 2 wyjscia 1.do zakonu meskiego 2.stary kawaler bo innej opcji nie widze, jest rooznica pomiedzy chce i mam mozliwosc.ja chce gwiazdki z nieba i nie zadowalam sie zlota bizuteria, a poniewaz nie moge dotac tej gwiazdki to i zlota nie chce

Gość gość
Może nie stara, ale na pewno trochę "zużyta" oczko.gif Brzmi trochę przedmiotowo, ale nie o to mi chodziło. Kobiety po 30 mają często jakieś niepozałatwiane sprawy, z to jakiś eks do którego wzdycha, a to coś innego, dzieci, rozwody czy co tam jeszcze...Mnie coś takiego nie interesuje, i szukam kogoś podobnego do siebie, z "czystą kartą". Ale to jest mój pkt. widzenia, nie mam dzieci, nie jestem po rozwodzie, nie mam niepozałatwianych spraw które się ciągną za mną... xxx jesteś typowym 30letnim upośledzonym umysłowo ru\chaczem, któremu od walenia konia i oglądania po\rnusów mózg się rozpuścił. Wiedz koniobijco, że sporo jest kobiet 30letnich co nie mają dzieci, nie mają żadnych niezałatwionych spraw, związki jakieś miały ale nie puszczały się, po prostu miały pecha do facetów, były w związkach różnych ale nie wyszło, jednak zawsze się szanowały, żadnych przygód na jedną noc. Poza tym spójrz na swoja matkę, wszak to też już stara rura po 30tce, domyślam się że ma jakieś 50-60 lat i szczerze żal mi tej starej ku\\rvy, że wys\rała na ten świat takie śmierdzące gó\wno jak ty, 30letniego bydlaka na poziomie umysłowym 12latka. A wiedz stary capie, że ty też coraz młodszy nie jesteś, też się starzejesz, zmarszczki na ryju, zakola, brzuch, więc spójrz na siebie koniobijco a potem oceniaj kobiety po 30tce i pisz jakie to są stare i zużyte, tylko wiedz przy tym, że opisujesz też swoją matkę starą ku\\rwę.

Gość gość
30-latka to obwisły biust, zmarszczki na twarzy, umysł roszczeniowy xx Przykre, że w twojej rodzinie i najbliższym otoczeniu tak to wygląda. xxx on po prostu opisał swoją matkę starą ku\\rwę, co poradzić. Taki ma wzorzec kobiety, widocznie jego matka musi być strasznie brzydka a jak się wys\ra to w całym domu śmierdzi. Przed laty podczas jednego posiedzenia w kiblu jego matka wys\rała wyjątkowo cuchnące gó\wno, i sie okazało że to ON :D I teraz to śmierdzące gó\wno pisze na forach jak to kobiety po 30tce są stare i brzydkie, bo taki wzorzec dała mu matka. Tyle tylko że ty onanisto też się starzejesz, a jak Antonio Banderas na bank nie wyglądasz, bo zazwyczaj Polaczek ma nalaną okrągłą brzydką mordę, więc spójrz najpierw na siebie onanisto, a potem oceniaj kobiety.

Gość gość
rodziców nikt sobie nie wybiera, a partnerów życiowych już tak rodziców traktuje się inaczej niż resztę świata, seksualne porównania są tu bezsensowne ... xxx co nie zmienia faktu, że twoja matka to STARA KU\\RWA śmieciu :D i żal mi tej starej ku\\rwy, że nie widzi co jej synuś onanista po forach wypisuje, chyba by stara rura na zawał padła, gdyby zobaczyła co jej synek o niej myśli, jaka jest stara i brzydka. By wtedy stara baba pożałowała, że cię chu\\ju nie usunęła, bo jak ma się wys\rać takie gó\wno jak TY to naprawdę lepiej usunąć

Gość gość
,,młodości nikt ci nie zwróci i tu cię boli he he he he trzeba było nie latać za roochaczami" chyba ktoś tu jest z logiką na bakier? Zakładając, że nie latałaby za roochaczami i wzięła takiego jak ty wielce bezinteresownego romantyka co by jej z tego przyszło? I tak w wieku lat 30 zostałaby potraktowana jak smieć, bo młodość przeminęła (rzekomo) i płodność już nie ta co kiedyś. Logika chlopie, logika.

Gość gość
Dziewczyna przegięła, zdecydowanie. Powinnaś lepiej ważyć słowa.

ha ha ha ha, ale wam pojechałem skrzywdzone maszkarony, myslisz że uwierzę w twój wiek i ślub? Nieee. Gdybyś rzeczywiście wychodziła za mąż to nie topiłabyś smutków na kafe. Taka prawda! Zamieszkaj w porcie stara kobieto, może jakiś marynarz cię zechce :D :D

Gość gość
,,Zamieszkaj w porcie stara kobieto, może jakiś marynarz cię zechce" życie kobiety nie składa się tylko z dogadzania kootasowi, wiem że trudno w to uwierzyć, ale taka jest prawda.

Gość gość
widzicie jak staropanieństwo i brak bolca wali starym babom na dekiel. czym predzej trzeba ją zawieźć do psychiatry.

Gość gość
babon się wściekl, toczy pianę z pyska.

Gość emma789
durny temat,a poziom dyskutujących...-brakuje słów.Nie szkoda czasu na bezproduktywne dialogi? Totalne bezmózgowie.Aż żal ,że gdzieś obok jesteście. Proponuję resocjalizację z naciskiem na etykę.

Gość gość
Nie ma co się oburzać, poczytam, pośmieję się, można się czegoś dowiedzieć na temat większości męskiej populacji. Jakoś żyję ze swoim 30+ na karku i czuję się świetnie, lepiej niż wcześniej.

Gość gość
Wiecie kiedy poczuję, że mam problem? Wtedy kiedy zacznę się przejmować zdaniem głupich ludzi.

Gość emma789
wcale się nie przejmuję.To żadne autorytety.Dziwi mnie brak ogłady,szacunku dla rozmówcy. Co do sedna sprawy to jesteśmy w każdym wieku interesujące.Uroda przemija.Cóż ,ostatnie obserwacje wskazują na duże zaniedbania właśnie u panów.Tak więc bądzcie bardziej samokrytyczni panowie