Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anielicamała

wąskie biodra i bardzo małe piersi

Polecane posty

Witam . Otóż mam problem z wąskimi biodrami i małymi piersiami jak się ubierać aby to maskować lub nadać sobie kobiecego wyglądu ? Czuję się jak mała dziewczynka i mam z tego powodu kompleksy :/

Gość gość
A dlaczego masz to ukrywać? Koniecznie musisz mieć pełne kobiece kształty? Mnóstwo mężczyzn woli kruszynki albo dziewczęco wyglądające kobiety. Ubierz się nie aby maskować, ale aby wyeksponować :). Małe piersi wyglądają seksownie na drobym ciele. A sportowa/drobna figura też przyciąga wzrok, uwierz :).

Gość gość
dżinsy rurki najlepiej 7/8 czółenka na obcasie i koniecznie bluzeczka z mocnymi wycięciami pod pachami by było widać twoje małe piersi koniecznie nagie

Gość gość
Aby optycznie powiększyć piersi kup sobie wkładki silikonowe do stanika, na allegro znajdziesz bardzo fajne. Noś bardotki i pushupy. Jeśli chodzi o bluzki, to dobieraj dekolty w łódkę, które lepiej będą prezentować się na małych piersiach, niż np. dekolt w serek. Ładnie też będą wyglądać bluzeczki na jedno ramię. Polecam różne wzory, koronki, falbanki, które odpowiednio wykorzystane potrafią dużo zdziałać :) Również możesz dobrać sobie do stroju jakąś fajną apaszkę, taką dość dużą, to daje dobry efekt wizualnego powiększenia. Jeśli chodzi o wąskie biodra, to nie mam już tylu rad, bo sama nie mam aż tak wąskich :) więc nie szukałam porad. Tyle, że ja swoje akurat bardzo lubię podkreślać i wiem, że np. wbrew pozorom legginsy nie pomagają, bo chude osoby wyglądają w nich za chudo, a juz zwłaszcza w czarnych. Spodnie dzięki kieszeniom, szlufkom i innym naszyciom dodają troche objętości. Myślę, że idealne będą jakieś rurki, jasne kolory, muszą ładnie opinać pupę, nie noś nic za luźnego, bo będziesz wyglądać jak w worku. Ja ogolnie ze swoją szczupłością mam tak, że wszystko musi być dopasowane, bo jak jest luźne, to zaraz mi się wydaje, że to dlatego, że jestem za chuda, rzadko więc noszę coś luźnego. Podkreślaj talię jakimiś paskami, aby zaznaczyć linię swojej sylwetki. Spódniczki lub bluzki baskinki mogą trochę nadać kształtu Twoim biodrom, koszule wiązane w talii, spódniczki rozkloszowane, o ile nie masz nóg chudych jak patyki, bo ja akurat mam i nie lubię takich spódniczek z tego względu :)

Gość gość
Noś bluzki marszczone przy dekolcie, marszczone nad linią biustu, drapowane, koszule z kieszeniami albo patkami na biuście. Z wzorów najbardziej powiększają biust duże kwiaty, grochy, szerokie poziome paski, printy na bawełnianych koszulkach. Szersze bluzki na gumce lub pasie sięgające bioder fajnie wyglądają z ze spodniami rurkami , albo wąska spódniczką i optycznie poszerzą także pupę. Przy wąskich biodrach możesz sobie pozwolić na spódnice z marszczeniem albo zakładkami w pasie. Dla ciebie są także spodnie chinosy, haremki, pumpy.