Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża czy tak wczesne objawy miesiączki?

Polecane posty

Gość gość

hej;) mam 28 dniowe cykle. W dni plodne, jakoś 3 dni przed możliwym terminem owulacji kochałam sie z chlopakiem. Jednak bylo to zbliżenie z prezerwatywą, nie było zadnej awarii typu zeby sie zsunela albo pękła. Teraz kiedy mam 18 dzien cyklu, jakis tydzien po stosunku mam dziwne objawy, które mnie niepokoją. Rano kiedy wstalam zrobiło mi sie słabo, ciemno przed oczami a potem piszczało w uszach. Następnie zauważylam dosyć wyraźną zyle na piersi która mi lekko wystaje, nie wiem moze nie zwracałam uwagi ale jestem szczupla osoba zyly sa u mnie jak najbadziej widoczne na ciele. Dodam też że boli mnie lewy jajnik i okropnie boli mnie krzyż od jakiś 3 dni.... nie do wytrzymania, mam r ówniez bialo-żółtawy sluz, jest go w miare sporo codziennie. Dzięki tym objawom mam wątpliwości czy wtedy w dni płodne gumka na pewno byla szczelna, bo tego nie sprawdzilismy. Jak myślicie?

Gość gość
po kij zakładasz kolejny temat? nawet jeżeli jesteś w ciąży, to na jej objawy jest zdecydowanie za wcześnie, więc się nie nakrecaj

Gość gość
Bardziej to masz objawy owulacij,może ci się przesunęła