Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to co juz macie posprzatane?

Polecane posty

Gość gość

Kto dzis latal ze sciera albo jeszcze lata?

Gość gość
zawsze mam posprzątane, co za pytania?

Gość gość
Wszystko :)

Gość gość
zawsze to mam rozumieć, że co tydzień myjecie okna, firanki, meble, odsuwacie wszystko co sie daje aby wytrzeć kurze, no to kuźwa zuch jesteście, bo ja 3 dni orzę aby wszystko pomyć, uprać, a co tydzień nie dałabym rady, bo mi by tygodnia zabraklo,

Gość gość
wszystkie są lepsze od chucka norrisa:O

Gość gość
No to ciekawostka ze co tydzien trzepiecie/poerzecie dywany, odsuwacie meble zeby odkurzyc, myjecie okna, pierzecie narzuty itp. Gratuluje super zuchenki jestescie.

Gość gość
Skoro mają zawsze posprzątane oznacza to, że codziennie wycierają kurz,myją podłogi, okna,trzepią dywany, odsuwają meble :D

Gość gość
już 3 dzień latam ze ścierą, mam dosyć

Gość gość
Ja od zeszłego tyg zaczelam. Wystarczy zetrzec kurze i odkurzyc. Amam dwójkę małych dzieci-2l i 7 yyg. To dla tych co się dziećmi wymawiaja :D

Gość gość
Ja to robię raz na tydzień.Częściej jedynie użyję odkurzacza, umyje podłogę jak widzę że brudna i pozamiatam w kuchni

Gość gość
Jak mnie śmieszy ta psychoza świąt. A czemu nie sprzątnąć gruntownie miesiąc wcześniej, tylko na święta? i tak dywany trzepie się raz-dwa razy do roku, co za różnica, czy zrobi się to na 3 dni czy 3 tygodnie przed świętami? będzie jakaś różnica w wyglądzie jak się meble odsunie w maju? Nie myję okien na święta. Nie mam mebli, które trzeba odsuwać. Nie mam dywanów. Nie mam narzuty do prania. Na bieżąco nie bałaganię, wystarczy odkurzyć, przetrzeć stół i jedną szafkę i z głowy. Zresztą i tak do sprzątania wynajmuję babkę :P

Gość gość
zarabiam 1000 zł i ciekawie z czego mam wynająć babke, jak ja nienawidzę tego p**********o kraju, szkoda, ze bombiarza złapali

Gość gość
Tak już mamy. Syn posprzątał swój pokój, mąż kuchnię i łazienkę. Okna myłam miesią temu. Firanek, zasłon, dywanów nie posiadam. Pokrowce na meble, poszewki na poduchy prałam niedawno. Wszystko robię jak mam wenę. Nie poddaję się terrorowi świąt.

Gość gość
Mam blysk w chacie ale to nie moja zasluga. Wczoraj byla u mnie pani od sprzatania. Teraz przyjdzie we wrotek i w piatek przed swietami takze mam luz. Normalnie przychodzi raz w tyg i robi gruntowne porzadku. Potem nam zostaje utrzymanie porzadku, i jakies bierzace typu mycie prysznica, kuchennki, blatow, kurze z wierzchu.

Gość gość
K***a na ch*j wy trzepiecie te dywany p********e. Nie macie odkurzaczy? Co za k***wstwo walić w te śmierdzące chodniki i hałasować na pół osiedla, czy ulicy.

Gość gość
Hahaha co fakt to fakt pol osiedla wali trzepaczka w dywany. Nic nie slychac tylko trzepanie :-) i tak od rana

o, tu także wesoło. Piszemy z błędami, przeklinamy, złorzeczymy. AAAAAdmmmiiinnnnnnnnnnnnnnn!!!!!! Czy tu ktos sprzata na tym forumowisku głupoty?