Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość gość

Mam meza od 12 lat, zawsze ukladalo sie nam dobrze , ale jakis pol roku temu mielismy maly kryzys..po nim wszystko wropcilo do normy..maz zapatrzony itp. Jakis czas temu poznalam mezczyzne przez przypadek na jednym z forum.Zagadal mnie i bardzo przyjemnie nam sie "rozmawialo" wuiec od tamtej pory codziennie po kilka godzin rozmwiamy na gg przyznam ze tak dobrze mi sie z nim rozmawia jak ostatnio z nikim...on sie chce spotkac a mi chyba odbilo , bo zachowuje sie jak malota, zadowolona na sama mysl wieczornej rozmowy sama ciesze sie do siebie:)Mam 32 lata...ten kolega chce sie spotkac...ale ja sie obawiam bo nigdy nie zdradzilam meza i tego nie chce...ale etz nie chce konczyc tej znajomosci bo mi szkoda..

Gość gość
stara głupia babao jak ci na mężu zależy to skoncz to bo i porządny facet nie zabierze sie za cos co ma męża i szuka na boku ciupciania

Gość gość
Niczego nie szukam i nie jestem stara:)

Gość gość
zajmij się mężem powiedz mu jeśli czegoś Ci brakuje lub jeśli Ci w nim coś nie odpowiada. Każdy jest nieidealny z tym drugim w końcu może być podobnie.

Gość gość
I on wie ze mam meza...;D

Gość gość
męża masz od 12 lat i już ci się nudzi. mimo wszytsko człowiek nie jest monogamiczny. dam ci radę: nie kuś losu i bądź lojalna wobec męża. on Ci dał znacznie więcej niz jakiś koleś z neta.

Gość gość
Moze przemawia przeze mnie jakas lzosc...moj maz spotkla sie na kawe w tajemnicy przede mna z kolezanka...to sie wydalo wkoncu i mam uraz pomimo ze to byla tylko kawa...maz od tej pory lazi za mna jak pies ,utwierdzaw uczuciach i w ogole nie mam chwili spokoju...;/ Mowilam mu ze skoro on sobie polazl z koleznka na kawke kilka razy w tajemnicy przede mna to i ja sobie pojde...wkoncu to kawa tylko tak?To robis ei zazdrosny i mowi ze po co, dlaczego...

Gość gość
A czy wielkim zlem bedzie jesli spotkam sie kilka razy , pogadac , wypic kawe czy piwo i nie chodzi mi o zadne zdrady bo nie umialabym potem spojrzec w lustro...

Gość gość
no a po co chcesz się z nim spotykać? sama przed sobą się przyznaj że cię ciągnie do romansu czy flirtu choćby.

Gość gość
i tak rozchylisz oblesne stare uda! juz ci slina cieknie, juz sie podniecasz

Gość gość
Po to aby poznac nowa interesujaca osobe i sobie podykutowac:) Stare uda?Dobry zart:)

Gość gość
Nie ciagnie mnie do romansu...owszem ciagnie mnie aby podtrzymac ta znajomosc w relacji kolega-kolezanka bo to bardzo ciekwy czlowiek

Gość gość
Rozmawiaj z mężem . Jak chcesz się spotkać z tamtym to pójdź z mężem , może o Ciebie zawalczy.

Gość gość
Ale mnie maz jakos nie bral ze soba jak poszedl na kawe z kolezanka...wiec?

Gość gość
Z mezem rozmawiam, spedzam milo czas, on twierdzi ze jets tak jak bylo 12 lat temu , ze mnie strasznie kocha, nie mzoe sie na mnie napatrzec....dalej mamy wspolne tamety , smiejemy sie z tych samych rzeczy , ale cos sie zmienilo we mnie , po tym jak wyszly an jaw te kawy , caly czas to do mnie wraca...