Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy w czym śpicie jak wyglądają wasze pidżamy

Polecane posty

Gość gość

Ja np. zawsze w czymś lekkim albo w satynowej koszulce nocnej albo w lużnej koszulce na ramiączkach i w majtkach, nawet jak jest zimno, wolę się przykryć niż np. spać w długich spodniach bo mi niewygodnie. Jestem ciekawa w czym wy śpicie, w klasycznych pidżamach? mnie one odrzucają samym wyglądem.

Gość gość
ja spie w bokserkach i koszulce

Gość gość
W leginsach i bluzce

Gość gość
ja bym nie mogla spac w leginsach, material zaraz przy kroczu. nosze pizamki z h&m, wymieniam gore z dolami, jakies basicowe koszuli, czasem dokupie sobie jakies spodenki i wymiennie zakladam. mam tez koszulke nocna w pantere, ale nie lubie tego uczucia jak podnosi mi sie i mam wszystko odkryte

Gość gość
w majtkach i t-shircie, ewentualnie krótkie, bawełniane spodenki.

ja śpię w piżamach esotiq, do tego ostatnio nakładam jeszcze spodnie od dresu. Wstaje do dziecka co 2h i inaczej jest mi zimno. Jestem typem zmarzlucha i w koszulce na ramiączkach nawet przykryta po uszy marznę:)

Gość gość
w piżamie...zazwyczaj krótkiej, ładnej.

Gość gość
Mam spodenki materiałowe i tshirt. Nie przepadam za koszulkami nocnymi, plączą się i zawijają. Nie cierpię przede wszystkim tych dziecięcych motywów na wszystkim. Co za debil wymyśla takie wzory? koszula nocna albo piżama dla dorosłej kobiety - i do tego a to zajączek, a to misiaczek... w życiu bym czegoś takiego nie założyła.

Gość gość
a ja czesto spie bez pidzamy ,co najwyzej majtki zakladam tylko,lubie czuc sie swobodnie

Gość gość
Uwielbiam ladne pizamy. Mam ich sporo. Kiedy jest chlodniej spie w dlugich spodniach i koszulce z krotkim rekawem, jak jest cieplej to pizama z krotkimi spodenakmi i koszulka na ramiaczkach. Ladna pizama jest dla mnie tak samo wazna jak fajna posciel

Gość gość
Tylko piżama zawsze i wszędzie nawet na wakacjach w tropikach. Moja ulubiona piżamka jest chłopięca. Boże, jak mi się dobrze w niej śpi. Idealna mięciutka, nie za gruba, nie za cienka bawełna, szczuplutka ale nie obcisła, cudowna. No ale niektórzy seksowanie nawet w worku po ziemniakach wyglądają;).

Gość gość
tylko koszulka nocna i na pewno bez majtek

Gość gość
żadnych piżam, majtek itp. moja c**a ma wypoczywać, a nie być okiełznana, czy wy codziennie pierzecie dół (spodnie) od piżamy, jeżeli nie no to przecież krocze to śmierdzi, że hej, majtki codziennie zmieniam to samo winno sie robić ze spodniami od piżamy

Gość gość
żadnych piżam, majtek itp. moja c**a ma wypoczywać, a nie być okiełznana, czy wy codziennie pierzecie dół (spodnie) od piżamy, jeżeli nie no to przecież krocze to śmierdzi, że hej xx Czyli prześcieradło zmieniasz codziennie? Bo to przecież śmierdzi, że hej :P

Gość gość
W różnych piżamach dostosowanych do pory roku. Nie lubię koszul nocnych, budzę się ze zwiniętą pod pachami.

Gość gość
W koszulce mojego meza i majtkach

Gość gość
Ja kupiłam bieliznę korygujaca w Lidlu i jest fajowa.Moj maz nie cierpi piżam,wiec zdecydowałam się na takie cos..

Gość gość
"..... Czyli prześcieradło zmieniasz codziennie? Bo to przecież śmierdzi, że hej .." przecież prześcieradło jest rozłożone na kanapie, łóżku czy tp. a nie owinięta jest nim moja c**a, to jest różnica. A dół od piżamy styka się z c**ą tak samo jak majtki, i co majtki zmieniasz raz na tydzień tak jak dół od piżamy,

Gość gość
Ja w lato to w samych majtkach i takiej lekkiej halce na ramiączkach z jakąś koronką. Nie lubię zimy bo wtedy to w spodenkach i jakiejś koszulce ale czuje się wtedy jak taka zmęczona życiem baba w za dużych ubraniach :D

Gość gość
Ja lubie pizamy; i nie zgadzam sie ze pizama to tak jak majtki, jest luzniejsza, poza tym przynajmniej ja w nocy nie wydzielam tak jak w cisgu dnia i nic mi nie smierdzi

Gość gość
Poza tym ludzie się myją co wieczór i krocze również. Nie wydaje mi się zatem aby te spodnie piżamowe jakoś strasznie śmierdziały. Ja spię w koszulce i spodniach flanelowych właśnie. Zmieniam je co 2,3 dzień.

Gość gość
Jak nie było dziecka spaliśmy oboje z mężem bez piżam, co często się kończyło seksem w środku nocy jak się ktoś przebudził ;) Odkąd jest dziecko to mąż w bokserkach, ja w majtkach i koszulce na ramiączkach, bo dziecko śpi z nami w pokoju i często przychodzi też do naszego łóżka. Mąż do dzisiaj narzeka :p

Gość gość
Ja tez spie w takich luznych pidzamach typu hm, gap czy banana republic i sobie zamieniam gore z dolem z roznych kompletow. Nikt mi nie wmowi, ze w tzw. Sexy halce lepiej sie spi. Maz tez w jakichs tschirtach i luznych bokserkach. A jak nam sie w nocy zachce seksu, to gacie w dol i na spiocha mozna :-)

Gość gość
A dół od piżamy styka się z c**ą tak samo jak majtki, i co majtki zmieniasz raz na tydzień tak jak dół od piżamy, xx Prześcieradło styka się z c**ą tak samo jak majtki (nawet bardziej, bo w nocy się przewracasz, przemieszczasz). Rozumując po twojemu "to samo winno sie robić" z prześcieradłem. Na takiej powierzchni to dopiero "śmierdzi, że hej" :P

Gość gość
Czasem w pidzamie czasem w koszulce ale zawsze mam majtki. Nie lubie bez.

Gość gość
Ja zimą w cienkich piżamach ale z długimi spodniami (uwielbiam takie luźne, materiałowe w kratkę) i bluzka z długim rękawem. Mam kilka takich z gapa, oysho czy reserved i baaaardzo je lubię. Latem - też piżama, tyle że szorty i koszulka na ramiączkach. Siostra mi z primarka przysyła tony tego, a ja je uwielbiam. Gorzej z moim facetem, bo on piżam nie cierpi w ogóle (na mnie) - najchętniej widzi mnie nago lub w jakiejś seksi koszulce, czego z kolei ja nie znoszę - myślałam, że tylko ja jestem taką pierdołą, co to jak się budzi, to koszulkę ma pod pachami :D

Gość gość
Sypiam nago albo w samych majtkach albo w samej koszulce :) Zimą jak mi zimno to czasem zakładam spodnie od piżamy i koszulkę, opcjonalnie jeszcze skarpetki, ale to tylko czasami w duże mrozy.