Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

małpa wrobiła mnie w dziecko

Polecane posty

Gość gość

12 miesięczna ciąża, oby ją szlag trafił, szmacisko jedna jak można tak oszukiwać, spieprzyła życie dziecku i mnie

Gość gość
u małp to chyba trochę krócej trwa niż 12 miesięcy...

Gość gość
ups,niema ciazy 12-miesiecznej,moze jasniej?

Gość gość
a najgorsze to, że to małpa :D ja pierdziele... jak w kac vegas :D

Gość gość
jaśniej, to chodzi o to, że miała być w ciąży a nie była, oszukiwała mnie i uwierzyłem jej, nie zabezpieczałem się no i jest ale po 3 miesiącach od tego co już miala być w ciązy, oby małpę szlag trafił, oby .... oby.... no szmacisko jedna ......

Gość gość
to szkoda nawet ją nazwać małpą, bo małpy są mądrzejsze, ot tej szmaty

Gość gość
Gratki:) będziesz miał małe małpiątko, a jak nie pokochasz to sprzedasz:)małpy są w cenie:)

Gość gość
Posuwałeś małpę? o jaaaa:O

Gość gość
to nie żart, to prawda a małpa to moja była dziewczyna

Gość gość
pamiętaj k***a zawsze zostanie k***ą

Gość gość
Niekontrolowany spacer po ZOO..

Gość gość
jakie wy p*****lnięte, mam problem bo k***a mnie wrobiła a wy sobie żarty robicie

Gość gość
to po co bzykasz dziewczynę, skoro nie chcesz, żeby była matką twoich dzieci??? jak się nie jest gotowym na odpowiedzialność za rodzicielstwo to się konia przed komputerem wali!

Gość gość
kolejny gentelman. niedlugo zaczne was liczyc przeed snem jako barany. a tak serio - tylko imbecyl zle gada o swojej ex i wyzywa ja od SZMAT. taka szmata, a z nia byles? oby twojej corki czy matki tak nikt nie nazwal. nie pochwalam, tego co rzekomo zrobila, bo pewnie niedlugo padlby taki zarzut, uwazam, ze powinienes zamkanc buzie i nie wychylac sie z tymi szmatami zarowno na forum jak i przy kolegach. zachowaj klase, jesli masz jeszcze jakies resztki.

Gość gość
16:59 ohohohoho jakie porzekadlo! normalnie TAKA PRAWDA;D chyba to tekst imbecylkowatego autora, ktory myslal, ze jak wejdzie na forum dla kobiet i zacznie wyzywac jakas dziewczyne zyska poparcie. won stad, nie potrzebujemy meskiego chama w naszym kochanym zmijowisku:)

Gość gość
nie zachowam klasy, bo się nie oszukuje, to za poważna rzecz, to zniszczone zycie dziecka i moje, wszystkie k***y winny zdychać

Gość gość
nie zachowasz klasy bo jej nie masz, to po pierwsze, po drugie pokapowales sie ze to dziecko nie jest twoje zanim sie urodzilo, bo umiesz liczyc na paluszkach i sie doliczyles, ze ciaza trwa zdecydowanie krocej niz 10 miesiecy na 10 paluszkach, mam racje? wiec zadne zycie nie zostalo zniszczone. klase sie ma w kazdej sytuacji. takie cos jak ty nie powinno zwac sie mezczyną. twoj sposob wypowiedzi odraza, obrzydza, jest niegodny nawet tej malpy, co do ktorej porownojesz swoja ex. aha i po 3 - postaraj sie czasem przemyslec, co kto do ciebie mowi, a nie z gory odpierasz zarzuty.

Gość gość
szmaty winny zdychac, winno sie je nabijać na pal na środku rynku

Gość gość
hahhaa winny to jest smak twojego ulubionego alkoholu z kartonu:D wez spadaj koles, cos czuje ze masz 14 lat i nudzi ci sie po szkole;D odrob lekcje, nie bedziesz musial spisywac od madrzejszych kolezanek (k***w) w pn na przerwie:D

Gość gość
żaden alkohol, tylko rozpacz, że s*********a życie dziecku i mnie,

Gość gość
A uj z tobą:O widać żadna kobieta cię nie chciała to bzykałeś małpę:)

Gość gość
no ale przeciez jest w ciazy i to z toba,to jak cie wrobila? nie wiesz skad sie dzieci biora czy co? gtrzba bylo gume wlozyc

Gość gość
współczuję dziecku takiej matki - kłamliwa manipulatorka bez godności :(

Gość gość
sorry ale gdzie widzisz problem? skoro jak z nią byłeś to "wiedziałeś" że jest w ciąży i to było ok, ale jak naprawdę zaszła to już nie jest ok? poważnie, nie kumam.

Gość gość
ha ha ha skad ja znam ta historie? takich kobiet jest znacznie wiecej :O

Gość gość
do gość z 19:14 - czy ty naprawdę jesteś tak ciemna, że nie rozumiesz co piszę, nie zakładałem gumki bo miała już być w ciąży, to po cholerę gumka, no i było bez gumki, bo ciąża na ciąże nie mogła być, i własnie później wynikła ciąża, czy ci to trudno zrozumieć, że miała być ciąża, a nie było, uwierzyłem szmacie, że jest

Gość gość
Przed pierwszą fałszywą ciążą widocznie też nie zakładałeś gumy

Gość gość
już się widzę mądra znalazła, zakładałem, no ale jeżeli twierdziła, że jest w ciąży to myślałem, że nie do końca któraś z nich była dobra, już nie dochodziłem, uwierzyłem idiotce na słowo, myślałem, że jak jesteśmy razem o ufamy sobie, no ale niestety nie, obecnie nikomu nie wierzę, nawet będąc w kościele zastanawiam się czy ksiądz mówi prawdę.

Gość gość
A co się autorze dziwisz, że taki najazd skoro tu połowa tak zrobiła, żeby faceta usidlić.