Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co bierzecie niemowlaki na zakupy do supermarketu??

Polecane posty

Gość gość
condoleezzza jezeli dziecko płacze to jedno z rodziców powinno wyjść z nim na zewnątrz .

Gość gość
gość 19.30 dobre :)

gość napisał: "condolezza zmień tabletki albo lekarza" odp. o co chodzi? dlaczego uważasz że mam zlego lekarza? dlaczego sądzisz że łykam tabletki? Widzisz cos nienormalnego w mojej wypowiedzi? Niegrzecznego? Nietypowe słownictwo, poglądy? Co chcesz zasugerowac? Słodka jesteś. I tak Cie lubię. :-)

Gość gość
Łaziłaś godzinę po sklepie i obserwowałaś tych rodziców z dzieckiem?No tak.....o czym miałabyś potem zakładać wątek na kaffffe:O

Gość gość
literki lecz się babo,zmiana nicku nic nie dała

ad rem Tak! Uważam tak jak Ty, ze ci rodzice powinni wyjśc, tzn. jedno z nich, ale jesli tego nie zrobili to naszym obowiązkiem jest ustawić działania tak by dziecko nie cierpiało. I koniec. nawet gdyby to spowodowało moje dłuższe oczekiwanie to powiedziałabym: prosze wejść przede mnie ale pani powinna wyjśc z dzieckiem a pan zostanie szybciej obsłużony przez kasjerke i dołączy do żon7. Proste.

Prowo jak nic. Przez godzinę śledziłaś tych rodziców :)? Na pewno. Poza tym nie ma w Tobie za grosz zrozumienia dla innych.

Gość gość
Tak, śledziłam ich haha. łaziłam za nimi tam i z powrotem. Pomyślcie kobiety co wy za bzdury wygadujecie!!!! Nie macie tak, że jak chodzicie po sklepie to nie nadziewacie się ciągle na tych samych ludzi? Zauwazylam ich 2 czy trzy razy, a ppotem spotkaliśmy się przy kasie, wiem ile czasu spędziłam w sklepie i stad moj wniosek. Przestancie wyszukiwac dziur tam gdzie ich nie ma, ale to chyba typowe w naszym kraju.

Gość gość
Fakt, że faceci teraz bez honoru. Mnie ostatnio byczek 30 letni na litość chciał wziąć w poczekalni do dermatologa. Czy ja bym go nie przepuściła, bo on ma jeszcze wyniki żony odebrać z poradni K na drugim końcu miasta. Panie zwolniłam się z pracy na pół godziny i wracam do roboty. Pan najwyraźniej ma dużo czasu skoro za wcześnie pan przyszedł. Ja miałam numerek jeden,a lekarza jeszcze nie było.

Boże! Co tu piszczy w trawie???? Juz drugi raz mi ktos sugeruje jakies literki!!!! Pisze tu od dziś!!!! Nie znam nikogo z tego forum. Czy to zaklad psychiatryczny? Po co kogos podrabiać? Moj nick istnieje od kilku lat w internecie, mam takiiego e-maila od lat. Jakie literki, o co tu chodzi?!! Ktos chyba cierpi na psychozę maniakalną i stąd te oskarżenia pod adresem wielu osob tu piszących. Biedactwo.

Gość gość
w Polandiii każdy liczy na drapane :(

Gość gość
condocośtam- a jakiez to śmiertelne cierpienia przeżywa dziecko płaczące minutę że obcy ludzie wokół niego mają skakac?:D wow, dziecko zapłakało, normalnie niesamowite

Gość gość
bo np. jestem sama z dzieckiem przez 2 tygodnie w msc i nie mam niokgo do pomocy to niby komu mam zostawić???????

No i tak. Ten przyklad u lekarza to absolutne chamstwo przychodniowe! I tam nie puścilabym przed sobą gościa. Ale to z dzieckiem to inna bajka.

Gość gość
condolezza w Barcinie się o ciebie pytali :-D

Gość gość
condolezza: a moze zona w domu oczekiwala wynikow na raka? nie pomyslalas o tym???

Gość gość
w marketach powinna być zawsze tzw kas pierwszeństwa: dla niepełnosprawnych, kobiet w ciąży i ludzi z małymi dziećmi, i nie byłoby takich problemów

Gość ex_debill_konkubina
generalnie po sklepach chodzę w poszukiwaniu czegoś do kupienia i baardzo rzadko się zdarza, że zwracam uwagę na ludzi, a już na to, że łażą godzinę na pewno nie

Gość gość
i dla takich condolezz też osobna kasa, Olunia z Barcina 🖐️ zwana Literką, Led :-D

Gość ex_debill_konkubina
tych z dzieckiem też nie jest logicznie przepuszczać, bo - jeśli sami mają cały kosz z zakupami to im trochę zejdzie na skasowaniu i zapakowaniu, jeśli dziecku już jest źle, a nie chcą z nim wyjść, to te 10 produktów, która przed nimi skasuje inna osoba nie robi większej róznicy; jak rodzicom dziecka żal to jedno powinno po prostu wyjść i się nim zająć - to jest najefektywniejsze rozwiązanie takich problemów i tak bym takich osobników zgasiła

Ja nie uważam że to jedyne wyjscie z tej sytuacji ale kazdy może postapić wedle wlasnych zasad. Rozumiem Twoje słowa i akceptuję Twoją decyzję. Ja postapiłabym inaczej. :-) No, cóz idę do tego swojego Bracina czy jakos tam. To ja, literka i jeszcze cos tam. Ale wróce jutro albo jeszcze moze dziś uda mi sie wygospodarowac chwilkę. pozdrawiam nowe koleżanki. ;-) Pa!

Gość gość
Aleksandro z Barcina ty nie masz żadnych zasad pustaku

Gość gość
bardzo dobrze autorko condolezza pewnie byla ta matka z tym drącym sie dzieckiem moja córeczka ma 3 miesiace i nie byla z nami nidy w zadnym hipermarkecie ani galerii niechce tak narazac dziecka na takie wlasnie wspomniane cierpienie na ogromna ilosc zarazkow wole ja zabrac na spacer do parku

Gość gość
ledowa barcinka condolezzo wsiuro buhahahaha

Gość ex_debill_konkubina
tez nie przesadzajcie z tym cierpieniem i zarazkami - te drugie są wszędzie, a zakupy można zrobić w 20 minut z listą - jak się zna supermarket - wcale nie trzeba łazic godzinami, no i oczywiście nie łazic w porze karmienia

Gość gość
ledowej nie groża bakterie.. hahaha w Barcinie 2 sklepy na krzyż :-D

Gość gość
te "cierpienia" to ironicznie matka jakby byla madra wyszlaby z dzieckiem i zostawila zakupy i czekanie w kolejce mezowi oczywiscie ze jak nie ma kto zostac z dzieckiem i trzeba isc na zakupy to trzeba ale wtedy robi sie zakupy dokladnie tak z lista jak jest naprzyklad mniej ludzi a nie w najwiekszym tłoku snuc sie po galeriach godzinami zeby wylansowac sie z drogim wózkiem i przystojnym mezem a potem po kilku godzinach wpychac sie do kolejki....dramat takie lachony a widzialam ich troche (swego czasu pracowalam w strategicznym miejscu jednej z krakowskich galerii ) jest mnóstwo szczególnie w weekendy moja corka jak juz wspomnialam narazie nei wybieraa sie z nami do zadnego supermarktu

Gość gość
zabieram bo chce i nikomu nic do tego,karmie piersią wiec z dzieckiem się nie rozstaje.moje nie płakało zawsze był spokoj.zawsze chodze z lista i nie błądze ,biore co trzeba i spadam