Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmicznie zawiedziona

Nie ogarniam

Polecane posty

Nie ogarniam co sie stalo z tym swiatem. Mam 20 lat, i nie przechwalajac sie moge szczerze powiedziec ze jestem atrakcyjna. Ze znalezieniem faceta nigdy nie mialam problemu, zawsze ktos sie krecil obok. Wystawilam ogloszenie o prace na jednym z portali zagranicznych bo niestety nie mieszkam w Polsce. Na jedna oferte pracy dostalam 4 telefony zwiazane albo z " szukam dziewczyny" albo zaplace ci tresciwie za jedna noc, bo moja zona wyjechala do polski w odwiedziny do mamy. Ostatnio bylam tez z kolezanka w ramach promowania jej salonu fryzjerskiego na imprezie i poznalam bardzo fajnego mezczyzne. 30 lat, w garniturze widac powazny czlowiek, spodobal mi sie. Zatanczylismy jeden taniec, porozmawialismy, a on poprosil mnie o numer telefonu,gdyz jak powiedzial bardzo go zainteresowalam. Jak sie okazalo, ma zone i 3 dzieci :) Co do cholery sie stalo z prawdziwymi facetami ? Serio? Widzicie 20 letnia laske i jedyne co w niej widzicie to objekt seksualny ?! Az tak ogromny ze potrafilibyscie zdradzic swoje ZONY i dzieci ? Zniszczyc rodziny ? Tylko tyle faceci potrafia zauwazyc w kobiecie ? Ch*j ze studiuje medycyne i tak najwazniejsze w waszych oczach to dupa i cycki. Pozniej sie dziwicie ze feministki sie zbuntowaly. Oczywiscie ze sie zbuntuja bo co wy do cholery wyprawiacie.

Gość gość
A w jakim kraju to mieszkamy? :)

kraj nie jest istotny wszedzie jest to samo. Mieszkalam w wielu roznych krajach i wszedzie spotkalam sie z tym samym