Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postąpic z mężem

Polecane posty

Gość gość

Witam.Mój maż po ślubie stał się innym człowiekiem.Miałam ciężka sytuację w domu-sporo rodzeństwa i chciałabym jak najszybciej wyjść z domu.Znaliśmy się rok,a widywaliśmy raz w tygodniu.Teraz są ciągłe kłótnie,poniża mnie,nie pomaga w żadnych obowiązkach domowych.Mamy 7miesięczne dziecko,namawia mnie na drugie.Wymyślił dla mnie rolę kury domowej,niani dla dzieci,sprzątaczki,kucharki i to ma mi dawać satysfakcję.Nie liczy się z moim zdaniem,wymaga i krytykuje,a sam o niczym nie pomyśli.Tłumaczy,że pracuje i jest zmęczony.Również chciałabym iść do pracy,ale nie chce się zgodzić bo musiałby przejąć część obowiazków,a on nic nie umie.Ciągle słyszę:"ale co,ale jak,ale o co Ci chodzi".Udaje,ze nie wie o co chodzi bym wszytskim sama się zajeła.Czuję jakbym miała już dwoje dzieci bo wszytskiego muszę go uczyć,a ma 32 lata...Mam dość życia z nim,ciągłych wymogów i prowadzenia go przez życie.Wszyscy mężczyźni tacy są?Macie pomóc od swoich mężów?Jak potrząsnąć nim??A może nie ma to sensu i odejść póki wcześnie?Jak myślicie??Wypowiedzcie się w temacie.z góry dziękuję

Gość gość
odejdz od niego to moze zrozumie i po jakims czasie bedzie cie prosil abys wrocila

Gość gość
no, to jeszcze daj sobie zrobic drugie dziecko, to juz po tobie trzeba bylo najpierw faceta dobrze poznac, a teraz jak juz macie dziecko to nie tak latwo ci bedzie odejsc...