Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

autoryzacja karty sieciowej

Polecane posty

Gość gość

psuje mi się komputer ,ale mam jeszcze laptopa,ktorego nie uzywam na codzien ,ale gdy uzywany komp mi siadzie i oddam go do naprawy wtedy chcialabym podlaczyc go do neta. probowalam juz i gdy go podlaczam pojawia sie komunikat,aby skontaktowac sie z X(moj dostawca netu) w celu autoryzacji karty. Pytanie czy jesli mi podlacza tego neta do laptopa to potem bede mogla spowrotem podlaczyc sie do tego komputera ,ktory wroci od naprawy?

Gość gość
Korzystasz z jakieś sieci osiedlowej? Musisz zadzwonić do dostawcy i podać MAC karty sieciowej z laptopa to będziesz miała net. Możesz też zmienić MAC w laptopie na taki jaki masz w komputerze w którym jest net. Więcej w google.:classic_cool:

Gość gość
jak kupilam nowego kompa to tylko podlaczylam sie do niego zadzwonilam do dostawcy neta podalam nr klienta i sami mi podlaczyli. ale to bylo 3 lata temu.nie wiem jak to wyglada teraz,czy bede musiala za to zaplacic i czy nie bedzie problemem jak np za miesiac po naprawie kompa bede chciala znowu zmienic i podlaczyc sie z powrotem do wlasnego kompa?

Gość gość
kup router i bedziesz mogla 10 takich laptopow podlaczyc do netu bez dzwonienia