Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiący muzykę

DLA KLUBU: ROGER WATERS, PINK FLOYD, THE WALL, KONCERT, BERLIN 1990

Polecane posty

Na razie słucham koncertu Metallici,rewelacja.Ty niczego nie musisz,ale ja na pewno muszę iść spać.Dobrej nocy:).

Jak podoba się, to miło to usłyszeć :), to oglądaj ile chcesz i uśnij kiedy chcesz:). Ja natomiast zabieram się za wysyłanie obiecanej muzyki;)

Xen;), jeżeli mam powiedzieć o muzyce refleksyjnej to w swoich odczucaich znalazłem miejsce w charmonii dźwięków Dead Can Dance. Słyszałem tylko kilku pierwszych płyt. Do odbioru tego rodzaju muzyki potrzebny jest wewnętrzny spokój. Znalazłem 111 minutową kompilację muzyczną w dobrej jakości dźwiękowej, którą chcę się podzielić, do której poniżej podam link. Przemyślenia, refleksje i nie wiem jakie słowo mógłbym jeszcze dodać. Życzę spokoju przemyśleń, refleksji. Proszę, Xen:) . Dead Can Dance ( private compilation of songs in 111 minutes ). Hight sound quality. . http://www.youtube.com/watch?v=RIH-AQMIVUE

____________________________:D:D:D:D:D___________________________ _____________________________Pink Floyd__________________________ ____________________ '' Another Brick In The Wall ''____________________ ____________WITAM SERDECZNIE W KLUBIE MUZYCZNYM____________ _________________ROZMAWIAMY TUTAJ O MUZYCE__________________ . . * gdyby logo nie przeszło tak jak to zaplanowałem (centralnie na środku) to proszę nie przejmować się tym.

Gość gość
Pan Tusk,jak widać w dobrej formie.

Gość gość
mam, ale muzyke tez mam wlasna;p

Gość gość
nawet jak mialem 12 lat, to spiewanie o tym ze szkola jest z****** wydawalo mi sie skrajnie banalne

Gość gość
znaczy wtedy mi sie wydawalo banalne, bo to jak zabrac murzyna na solarium

Gość gość
daj cos mrocznego, dziwnego i ostrego flojdow, bo w gruncie rzeczy zawsze ignorowalem ten zespol, za bardzo znani i cenieni:p

Gość Bruno Curtis
niczego mnie w szkole nie nauczono:D po prostu wstyd tutaj siedziec o tej porze