Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solankowa kobieta

zdrowie za grosze sól fizjologiczna

Polecane posty

Gość solankowa kobieta

smarowanie nią poprawia stan skóry trądzikowej zakraplanie nosa leczy katar i nawilża śluzówkę zakraplana do oczu łagodzi podrażnienia inhalacje solą fizjologiczną udrażniają drogi oddechowe jakie znacie jeszcze inne jej zastosowania?!

Gość gość
Też mam zawsze w apteczce sól fizjologiczną. Wielokrotnie ratowała moją skórę i zmęczone oczy. Innych niż wymienione zastosowań nie znam. Dodam tylko, że inny lek za grosze to kwas borowy. Oczy, skóra często mi za niego dziękują pięknym wyglądem.

Gość gość
nie wiem, czy wiecie, ale zgodnie z jakimś idiotycznym pomysłem legislacyjnym, sól fizjologiczna jest dostępna wyłącznie na receptę bez recepty można kupić już chyba tylko malutkie opakowania chyba do oczu

Gość gość
Polecam oba specyfiki osobom które mają małe dzieci Nic lepszego nie znajdziecie na ropiejące oczka, zatkany nosek, zmiany na skórze. Rzeczywiście to tanie i skuteczne

Gość gość
coooooo?

Gość gość
A może ktoś jeszcze podzieli się wiedzą na temat tanich specyfików? Tyle wydaję na leki, że z chęcią poczytam i może zastosuję. Sprawdziłam i rzeczywiście za sól fizjologiczną zapłacę 1 zł, za krople ooooo. A jak często stosować sól do nosa, by ulżyła w katarze?

Gość gość
i co z tą solą i katarem?