Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny"romans"

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu w pracy poznałam fajnego chłopaka fajny miły , pomocny, życzliwy ale bardzo niesmiały. wszystko by było super gdyby nie fakt , że ja mam meża(nie układa się nam) zadurzyłam sie w nim... w pracy rozmowy , wygłupy, w domu sms-y miałam ochotę na małą przygode tylko nie mogę rozgryzc tego chłopaka raz jest do mnie taki kochany po wygłupia sie po flirtuje, pisze'odważne" sms-y a raz jest na dystans ki tak wkółko. Nie wiem czy on się obawia tego , że ja jestem mężatką? kiedyś chciałam go pocalować a on sie tak speszył, potem jak go pytalam o tą sytuacje to się wypierał "ja nie chciałem"?teraz była redukcja etatów-nie przedłuzyli mi umowy, ja rozmawiałąm z nim mówie mu tak"było miło ale się skończylo" a on "nic sie nie skończyło jak bedziesz gdzieś to napisz" albo jak mu mówiłam , że nie przedłuzyli mi umowy to ona "szkoda " a ja do niego bedziesz tęśknił a on "no" minęło 2 tygodnie a on nawet się słowem nie odezwał ., nie wiem co mam o tym myśleć ... dał sobie spokój? co myslicie? wiem wiem jestem męzatką i to co robie nie fajne jest ale proszę wypowiedzcie co sądzicie o tym chłopaku? rozmyslił się? bylam tylko nic nie znaczącą koleżanką?

Gość gość
chlopak ma dobra zabawe. jak to chlopak to tu to tam. pobawi sie dostanie swoje i idzie dalej. rada? daj sobie spokoj. zajmij sie mezem. chlopak dostanie to czego bedzie chcial i cie zostawi. a ty jak bedziesz sie czula? wykorzystana. z reszta, jaki bedzie mial do ciebie stosunek skoro zostawisz meza dla niego? zostawisz meza, zostawisz nastepnego

Gość gość
raczej tak

Gość gość
ale to dziwne , tak nam sie w pracy fajnie rozmawiało, tylko on ciagle''szkoda, że męża masz " po co tak wczęsnie za mąż wychodziłaś " i co teraz nic zupełnie nic....

Gość gość
Myślę że dlatego jest taki, bo z jednej strony może i mu się podobasz, ale z drugiej wie że jesteś mężatką i na dłuższą metę o nic by z tego związku nie miał. Nie dla każdego faceta związek to tylko seks i miłe spotkania, może on akurat potrzebuje czegoś więcej, a od ciebie tego nie dostanie.

Gość gość
No ale co się spodziewasz, że koleś będzie ciebie ciągle adorował aż w końcu zostaniesz zdobyta? Nie każdy jest typem *****cza. Gość sobie pewnie zdał sprawę że jest na świecie sporo fajnych wolnych kobiet więc po jakiego ch... ma się pakować w związek z mężatką...